Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ντιμπέιτ και Πολάκη

Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ντιμπέιτ και Πολάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζήτησε "μια καθαρή νίκη της Ν.Δ στις Ευρωεκλογές, στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές"

"Την απάντηση ο κ. Τσίπρας θα την πάρει από τους Έλληνες. Με αυτούς θα κάνει ντιμπέιτ τώρα. Ας μην ανησυχεί. Στις εθνικές εκλογές, άλλωστε, θα συζητήσω με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ευχαρίστως να μιλήσω, σε ξεχωριστό ντιμπέιτ, με τον αρχηγό του δεύτερου κόμματος" ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. απαντώντας στο αίτημα για ντιμπέιτ.

Για τον Πολάκη

"Ο κ. Τσίπρας μου θυμίζει τις ρωσικές κούκλες τις «μπάμπουσκες» που ανοίγουν η μία μετά την άλλη αποκαλύπτοντας συνέχεια νέες μεταμφιέσεις. Για να καταλήξουν τελικά στην τελευταία κούκλα που δεν ανοίγει άλλο. Που δεν είναι άλλη από τη μορφή του Παύλου του Πολάκη. Αυτόν, άλλωστε, διάλεξε -ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- για να περάσει ακόμη και τις διακοπές του…" είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

«Οι πολίτες θα πουν με την ψήφο τους «ως εδώ»

"Μια καθαρή νίκη της Ν.Δ στις Ευρωεκλογές, στις περιφερειακές κάλπες και στις δημοτικές εκλογές στους 3 μεγάλους δήμους, ένα μόνο θα σημάνει: Ότι οι Έλληνες αξίζουμε μια χώρα περήφανη. Με λιγότερους φόρους και περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Με ενότητα και με ασφάλεια για όλους. Με πραγματική ελπίδα. Την ελπίδα της αλήθειας. Την ελπίδα της ευθύνης. Την ελπίδα της αξιοκρατίας. Στις 26 Μαΐου, οι πολίτες θα πουν με την ψήφο τους «ως εδώ» στην κυβέρνηση του ψέματος και της αποτυχίας. Θα αφήσουν οριστικά στο χθες αυτούς που έφεραν μιζέρια, καθήλωση και εθνική ταπείνωση" τόνισε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κυρ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News