Ελλάδα

Serial killer στην Κύπρο: «Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή»

Η κυνική ομολογία του 35χρονου «Ορέστη», Νίκου Μεταξά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την εγκληματική δράση του 35χρονου καθ’ ομολογίαν serial killer, Νίκου Μεταξά.

Η παραδοχή του δεύτερου φόνου, εκείνου της 28χρονης Φιλιππινέζας Arian Palanas Lozano, ήταν εκείνη που έκανε τον Νίκο Μεταξά να αλλάξει στάση και να ομολογήσει όλες τις δολοφονίες.

Έτσι, όταν επέστρεψε ξανά ενώπιον των ανακριτών φέρεται να είπε:

«Βαρέθηκα. Θέλω να πάω φυλακή. Φέρτε ένα χαρτί να σας τα γράψω όλα».

Ακολούθησε η ομολογία του, την οποία έγραψε μόνος του σε δέκα κόλλες χαρτί.

Σε αυτήν, παραδέχθηκε 6 φόνους και έναν θάνατο, εκείνον της 6χρονης Sierra, την οποία ισχυρίζεται ότι δεν δολοφόνησε αλλά ότι την βρήκε νεκρή από αναρρόφηση εμεσμάτων και πέταξε το πτώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Συνεχίζεται  η αγωνιώδης έρευνα για την εγκληματική δράση του

Τις γυναίκες με τις οποίες ο «Ορέστης» συζητούσε διαδικτυακά ερευνούν οι κυπριακές αρχές για να ανακαλύψουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα από τη δράση του serial killer στην Κύπρο. Μάλιστα, σε αυτό το πεδίο συνεισφέρουν με την τεχνογνωσία τους και οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες που αναλύουν όλα τα στοιχεία.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξετάζει τα ηλεκτρονικά ίχνη του Ορέστη και τις συνομιλίες που είχε με γυναίκες, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο ίλαρχος Νίκος Μεταξάς  μιλούσε με πάρα πολλές γυναίκες, οι περισσότερες αλλοδαπές, με τις οποίες έκλεινε και ραντεβού. Κάποιες από αυτές μάλιστα έχουν ήδη δώσει καταθέσεις για το πώς γνωρίστηκαν και πού συναντήθηκαν με τον Ορέστη.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια