Ελλάδα

Serial killer στην Κύπρο: «Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω» - Η καταγγελία της πρώην του

Στο «φως» η καταγγελία της πρώην συζύγου του 35χρονου - Την είχε απειλήσει ενώ είχε ήδη σκοτώσει 5 άτομα

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» αναφορικά με τα εγκλήματα αλλά και τη δράση του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς, Νίκου Μεταξά.

Μετά τη σύλληψη του, η πρώην σύζυγος του 35χρονου καθ’ ομολογία serial killer, κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση, όπου έδωσε διάφορες πληροφορίες οι οποίες αξιολογούνται από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Πάντως, προτού αποκαλυφθεί η φρικιαστική δράση του και ειδικότερα, τον περασμένο Ιούνιο, η πρώην σύζυγος του 35χρονου, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, είχε προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία εναντίον του λοχαγού, εκφράζοντας φόβους για βίαιη συμπεριφορά και απειλές που εκτόξευσε προς το πρόσωπο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πρώην γυναίκα του λοχαγού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, ο ύποπτος μετά από έντονη συζήτηση που είχαν, άρχισε να σπάει πράγματα στο σπίτι.

Ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη στιγμή, με βάση τα δεδομένα, κουβαλούσε πέντε φόνους στην πλάτη του, είπε με θράσος στη γυναίκα του, «δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω».

Η πρώην σύζυγος του 35χρονου είχε αναφέρει στην Αστυνομία ότι δεν ζητά την ποινική δίωξη του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, οι οποίες αφού του έγιναν, αυτός απολογήθηκε και «υποσχέθηκε συμμόρφωση», ενώ ανέφερε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να βλάψει τη γυναίκα του σωματικά, αλλά προσπαθεί να την πείσει να μην χωρίσουν».

Αυτούσια η καταγγελία:

«Στις 19/6/2018 και ώρα 08:25 καταγγέλθηκε στον σταθμό από την… και ανέφερε ότι την 18/6/2018 και περί ώρα 22:00, ενώ συζητούσε με το σύζυγο της για διάφορα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν κι αυτός ξεκίνησε να ρίχνει διάφορα αντικείμενα στο έδαφος και στη βεράντα της οικίας τους και μιλούσε πολύ έντονα σε σημείο που η παραπονούμενη φοβήθηκε για πιθανή σωματική βία. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, την περασμένη εβδομάδα, του ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγος της δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Επίσης, την απείλησε με τη φράση “μεν τολμήσεις να πιάσεις διαζύγιο, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάμω”.

Η παραπονούμενη την 19/6/2018 το πρωί, ενημέρωσε το γραφείο ευημερίας. Σε γραπτή της κατάθεση ανέφερε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.»

Πηγή: reporter.com.cy

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια