Serial killer στην Κύπρο: Για ποιο λόγο σκότωσα τα κοριτσάκια

Ελλάδα
Serial killer στην Κύπρο: Για ποιο λόγο σκότωσα τα κοριτσάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρει η ομολογία του για τη δολοφονία των παιδιών

Μια ακόμη ημέρα με καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer της Κύπρου αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς οι Αρχές θα επικεντρωθούν στην ανάσυρση και της δεύτερης βαλίτσας από τη «Κόκκινη Λίμνη», κοντά στο μεταλλείο Μιτσερού.

Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας που κατά τον καθ’ ομολογία δράστη, 35χρονο ίλαρχου Νίκο Μεταξά, έχει πετάξει στη λίμνη.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες στη λίμνη «Μεμί» στο φράγμα Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό του πτώματος της 6χρονης Sierra, έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ οι ελπίδες «εξανεμίζονται», όπως και αυτές για τα αποτελέσματα των επιστημονικών αναλύσεων στο κομμάτι δέρματος που βρήκαν οι δύτες στη λίμνη.

Σημειώνεται ότι μετά από την ανάσυρση της πρώτης βαλίτσας στην «Κόκκινη Λίμνη», όπου ο serial killer αποκάλυψε πως πέταξε εκεί τρία από τα 7 θύματά του, την 39χρονη Maricar, την 36χρονη Livia Florentina Bunea και την 8χρονη κόρη της τελευταίας, Elena Natalia Bunea, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έφερε στο φως το λόγο που ο Ορέστης φέρεται να σκότωσε και τα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 8 ετών.

Όταν λοιπόν οι Κύπριοι αξιωματικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο σκότωσε τα δύο παιδιά, την 8χρονη Elena Natalia Bunea και την 6χρονη κόρη της Marry Rose, Sierra, η απάντηση που έλαβαν από τον 35χρονο ήταν «γιατί με είδαν».

Το κοριτσάκι της 36χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία τον είχε δει όταν πήγε στο σπίτι της και έτσι φέρεται να τους είπε: «Δεν ήθελα να ρισκάρω αν αποκαλυφθεί το έγκλημά μου να με αναγνωρίσει και να πει στους αστυνομικούς ποιος είμαι».

Όσον αφορά στο κοριτσάκι της γυναίκας από τις Φιλιππίνες, τη Sierra, δεν τον είχε δει όταν μπήκε στο σπίτι, αλλά φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν ήθελα να ρισκάρω να με δει το παιδί» μεταφέροντας το πτώμα της μητέρας του σε βαλίτσα.

cnn

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News