Καλαμάτα: Ανατριχιαστικό βίντεο από την στιγμή θανάτου του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο

Ελλάδα
Καλαμάτα: Ανατριχιαστικό βίντεο από την στιγμή θανάτου του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

0 53χρονος με την κάμερα του «τραβούσε»… τον θάνατο του -Συνελήφθησαν 7 άτομα

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που αποτυπώνει την στιγμή που εικονολήπτης πέφτει νεκρός στην Καλαμάτα όπου και βρίσκεται σε εξέλιξη του έθιμο σαΐτοπόλεμου.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και κόβει την ανάσα καθώς ο 53χρονος που εργαζόταν σε τηλεοπτικό σταθμό και μαγνητοσκοπούσε το συμβάν για λογαριασμό του messinialive.gr, τραυματίζεται στο κεφάλι και υποκύπτει αμέσως στο τραύμα του.

Ο σαϊτοπόλεμος έγινε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα  σε πάρκινγκ στην Καλαμάτα και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό εικονολήπτη, που μαγνητοσκοπούσε το γεγονός.

Δείτε το στο 18.50:

Όπως έγινε γνωστό, μία σαϊτα έφυγε από τα χέρια σαϊτομάχου και χτύπησε στο κεφάλι τον εικονολήπτη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το θύμα διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ήταν όμως ήδη νεκρός.

 Ο Κώστας Θεοδωρακάκης, πατέρας δυο παιδιών, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, μετέδωσε επί της ουσίας τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση καθώς έδειχνε ζωντανά τον σαΐτοπόλεμο.

Σε επτά συλλήψεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ,  προχώρησε η Αστυνομία στην Καλαμάτα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου εικονολήπτη χθες το βράδυ κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδοντα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που κτύπησε τον εικονολήπτη.

Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News