Serial killer στην Κύπρο: Έρευνες για τις δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη

Ελλάδα
Serial killer στην Κύπρο: Έρευνες για τις δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχουν φόβοι και για άλλα θύματα του 35χρονου Νίκου Μεταξά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της ανατριχιαστικής υπόθεσης του serial killer στην Κύπρο ο οποίος έχει σκορπίσει το θάνατο και οι φόβοι ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα, πέραν αυτών που έχουν γίνει γνωστά, εντείνονται.

Από τις 10 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα έχουν ξεκινήσει οι έρευνες της Αστυνομίας στην Κόκκινη Λίμνη όπου ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς ομολόγησε πως πέταξε τα πτώματα της 36χρονης Ρουμάνας και της 8χρονης κόρης της αφού πρώτα τις έβαλε μέσα σε βαλίτσς.

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο η Πυροσβεστική εντόπισε δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη κοντά στο μεταλλείο Μιτσερού όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο πρώτα πτώματα. Ο μαραθώνιος αναζήτησης, όμως, συνεχίζεται σήμερα προκειμένου να βρεθούν τα πτώματα που πέταξε μέσα στις βαλίτσες ο 354χρονος δολοφόνος.

Σύμφωνα με το protothema.gr, σήμερα γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης των βαλιτσών που βρέθηκαν χτες, καθώς αναμενόταν η έγκριση για τη σύσταση του τοξικού νερού. Σήμερα θα αποφασιστεί τι εξοπλισμός πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τους δύτες που θα βουτήξουν προκειμένου να ξετυλίξουν ακόμη περισσότερο το κουβάρι αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ίλαρχος μετέβη το Μεγάλο Σάββατο στο σημείο που είχε πετάξει τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων. Σύμφωνα με την ομολογία του δράστη, αμφότερες δολοφονήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2016 και τα πτώματα πετάχτηκαν στην Κόκκινη Λίμνη.

Όταν ανασυρθούν οι δύο βαλίτσες, αν διαπιστωθεί πως περιέχουν τα δύο θύματα, τότε θα αναζητηθεί και η Τρίτη ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι ένας πολίτης που είχε επισκεφθεί την Κόκκινη Λίμνη τον Ιούλιο του 2017 είχε φωτογραφίσει την περιοχή. Τότε του είχε κάνει εντύπωση ότι στην σχεδόν αποξηραμένη λίμνη υπήρχαν κάποιες βαλίτσες, ωστόσο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Όταν προσφάτως αποκαλύφθηκε η δράση του serial killer ανέτρεξε στις φωτογραφίες που είχε στο αρχείο του και συνειδητοποίησε ότι ίσως βρισκόταν μπροστά στις βαλίτσες με τα πτώματα. Ενημέρωσε τους ανακριτές και έδωσε κατάθεση.    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News