Δολοφονία Τοπαλούδη: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο κατηγορούμενος

Ελλάδα
Δολοφονία Τοπαλούδη: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο κατηγορούμενος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χλωρίνη ήπιε ο 21χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου καθώς για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, ήπιε χλωρίνη.

Στο νοσοκομείο του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και στη συνέχεια ο 21χρονος κατηγορούμενος επέστρεψε στη φυλακή.

Η υπόθεση Τοπαλούδη δεν έχει κλείσει, ενώ σε παράλληλη εξέλιξη είναι και η έρευνα από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, μετά τις καταγγελίες ότι αστυνομικός στον οποίο απευθύνθηκε η φοιτήτρια το Νοέμβριο του 2017 για το βιασμό της, δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή.

Τους 3 δράστες του βιασμού είχε κατονομάσει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας είχε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή της Αρχές, για προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων, σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsbomb.gr.

Την ίδια στιγμή, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ογκώδης δικογραφία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών, βρίσκονται πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του ενός εκ των δύο δραστών και πιο συγκεκριμένα του 21χρονου Ροδίτη.

Στόχος η αποκάλυψη του προσώπου που φαίνεται ότι επιχείρησε να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, αλλάζοντας την κάρτα SIM, ενώ ο 21χρονος κρατούνταν από άντρες του Λιμενικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News