Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο - Ομιλία Τσίπρα στην Πάτρα

Ελλάδα
Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο - Ομιλία Τσίπρα στην Πάτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν με... διαμαρτυρίες

Oμιλία πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα καθώς ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο εν όψει εκλογών.

«Είναι χαρά μου να είμαι στην Πάτρα του Νίκου Τεμπονέρα. Τους αφήνουμε να γεμίζουν τα τηλεοπτικά τους στούντιο με σκουπίδια. Εμάς μας αρκεί που γεμίζουμε γήπεδα στο Γαλάτσι, στην Καλαμάτα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του.«Περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά σήμερα, μετά από τόσες μεγάλες δυσκολίες η χώρα πέρασε αυτό το δύσκολο κάβο» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Πριν 4 χρόνια παραλάβαμε μια χώρα με 4 εκατομμύρια πολίτες κάτω από τα όρια της φτώχειας, με 1,5 εκατομμύριο ανέργους, με άδεια ταμεία και με απώλεια 25% του ΑΕΠ της. Νοσοκομεία που μας έκλειναν τις πόρτες με εντολή Σαμαρά. Νοσοκομεία με πέντε ευρώ εισιτήριο με εντολή Γεωργιάδη» σημείωσε ο πρωθυπουργός: «Αυτή τη χώρα άφησαν πίσω τους οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, που ναρκοθέτησαν το μονοπάτι της εξόδου, με το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης και σε κάθε στροφή της διαπραγμάτευσης, έπαιρναν προκλητικά το μέρος των πιστωτών» πρόσθεσε.

"Ο κ. Μητσοτάκης πάλεψε σκληρά, για να μην έρθει η πραγματική αλλαγή"

O πρωθυπουργός επιτέθηκε και στον αρχηγό της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης και η αντιπολίτευση, που μιλά σήμερα και για αλλαγή, πάλεψε σκληρά, για να μην έρθει η πραγματική αλλαγή του τέλους των μνημονίων στις 21 Αυγούστου του 2018. Πάλεψαν σκληρά για να μην έρθει η μέρα που η Ελλάδα θα βρισκόταν εκτός μνημονίων» σημείωσε. «Σε κάθε στροφή, προπαγάνδιζε την καταστροφή και την κατάρρευση. Μία ήταν ο κόφτης, μια η πιστοληπτική γραμμή, το τέταρτο μνημόνιο, μια οι περικοπές στις συντάξεις, που τις είχαν δεδομένες. Και μια ο αποκλεισμός από τις αγορές» τόνισε ο μεταξύ άλλων πρωθυπουργός.

«Φαίνεται να αγχώνονται πολύ. Και όσο πλησιάζουν οι εκλογές, επιστρατεύουν κάθε μέσο. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα σε σχέση με τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Από στημένες ειδήσεις, στημένες δημοσκοπήσεις, στημένα πρωτοσέλιδα, στημένους δήθεν Μακεδονομάχους στη Βόρεια Ελλάδα. Άλλωστε οι ολιγάρχες που τους στηρίζουν έχουν μια ειδικότητα στα στημένα. Όπως έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες για το στοίχημα, ήθελαν να στήσουν και το κλίμα προς τις εθνικές εκλογές» δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Δεν τους κάναμε τη χάρη και έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν και να αγχώνονται γιατί βλέπουν, ότι στις 26 Μάη θα πέσουν μέσα στη παγίδα που οι ίδιοι έστησαν. Γιατί ξέρουν, ότι από το 2015 έχουμε μάθει να χάνουμε στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζουμε στην κάλπη» είπε.-

Υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό με διαμαρτυρίες

Nωρίτερα διαμαρτυρόμενοι περίμεναν έξω το κλειστό στάδιο του Απόλλωνα στην Περιβόλα Πατρών, τον πρωθυπουργό. Μέλη του ΣΚΕΑΝΑ με πανό διαμαρτυρήθηκαν για τον ΦΠΑ στην εστίαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News