Μαφία των φυλακών: Συνελήφθη ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος

Ελλάδα
Μαφία των φυλακών: Συνελήφθη ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση» υποστηρίζει ο δικηγόρος που συνελήφθη

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του στη Βούλα ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος, ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση για τη μαφία των φυλακών.

Το ένταλμα σύλληψης κατά του γνωστού δικηγόρου εκδόθηκε την Πέμπτη από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας Ευ. Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση.

«Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση αυτή»

«Εάν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, που έχει διαρρεύσει, το πρωί θα εμφανιστώ μόνος μου στον ανακριτή να δω περί τίνος πρόκειται», τόνισε ο κ. Παναγόπουλος. «Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μένω άναυδος, αυτό έχω πω, τίποτα παραπάνω», πρόσθεσε σύμφωνα με το ethnos.gr ο ίδιος.

«Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση αυτή, ούτε με την υπόθεση της Energa ούτε με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας από το 2014 έως τα μέσα του 2017, απολύτως καμία σχέση», τόνισε.

Ερωτηθείς για το εάν ζητήθηκαν χρήματα από τον Αριστείδη Φλώρο, απάντησε: «Ενώπιον μου ποτέ, άλλωστε εγώ δεν είχα ποτέ κάποια προσωπική επαφή ή επικοινωνία με τον αείμνηστο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο ούτε τηλεφωνική, ούτε προσωπική. Δεν είχα πάει ποτέ στο γραφείο του, δεν είχε έρθει ποτέ στο δικό μου, δεν είχαμε ανταλλάξει mail, δεν είχαμε ανταλλάξει sms, ποτέ το δηλώνω κατηγορηματικά. Μου φαίνεται αδιανόητο, ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα. Είμαι και εκτός Αθηνών, είχα δικαστήριο εκτός Αθηνών, θα φροντίσω να αναχωρήσω εκτάκτως για να επιστρέψω στην Αθήνα και να παρουσιαστώ να δω τι συμβαίνει», τόνισε και μεταξύ άλλων και είπε ότι έχει τη στήριξη του δικηγορικού κόσμου. «Επαφίεμαι πλέον στον Θεό, πουθενά αλλού».

Ο γνωστός δικηγόρος βρισκόταν εκτός Αθηνών -σε δίκη, στα Ιωάννινα- και είχε εκφράσει την πρόθεσή του να παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή στον ανακριτή. Τελικά, όμως, με ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή, συνελήφθη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Καταιγιστικές, λοιπόν, είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του αποκαλούµενου «Κορυδαλλός mafia», καθώς µετά την προφυλάκιση του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, συνελήφθη την Πέμπτη έξω από εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News