Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο 19χρονος «σπάει» τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή

Ελλάδα
Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο 19χρονος «σπάει» τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: Οργισμένη η απάντηση του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας

Σχεδόν 5 μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και όμως, οι δύο κατηγορούμενοι που βρίσκονται στη φυλακή –ένας Έλληνας και ένας Αλβανός- εξακολουθούν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Ο 19χρονος Αλβανός για πρώτη φορά μιλά μέσα από τη φυλακή αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star. Στην ολιγόλεπτη συζήτηση που είχε η δημοσιογράφος μαζί του, ήταν απότομος και φάνηκε να γνωρίζει τα πάντα απ’ όσα του καταλογίζει ο Έλληνας κρατούμενος για τη δολοφονία της Ελένης:

«Δε με νοιάζει τι λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο» τονίζει ο 19χρονος μέσα από τις φυλακές Γρεβενών στην ερώτηση του πώς αντιδρά στο άκουσμα ότι ο Ροδίτης δηλώνει αθώος.

Πάντως, σε όλα αυτά ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας αντιδρά με οργή.

Τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα, είναι πολλά: Ποιος ήταν εκείνος που τη χτύπησε με το σίδερο; Ποιος την έριξε στον γκρεμό ενώ ήταν ζωντανή;

«Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν. Αν θέλουν, να αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα» απαντά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News