Μενίδι: Λήστεψε ντελιβερά και λίγο μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ελλάδα
Μενίδι: Λήστεψε ντελιβερά και λίγο μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΙΧ των ληστών συγκρούστηκε με λεωφορείο, αφότου παραβίασαν το STOP

Τραγική κατάληξη είχε ληστεία που σημειώθηκε στο Μενίδι.

Οι ληστές, που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν επί της Λ. Καραμανλή έναν διανομέα φαγητού και του αφαίρεσαν τις εισπράξεις του. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Η οδήγησή τους ήταν τόσο επικίνδυνη που λίγο πιο κάτω στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγίας Τριάδος έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου παραβίασαν «Stop» και συγκρούστηκαν με σφοδρότητα με διερχόμενο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο από τους ληστές και ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου.

Ευτυχώς που, σύμφωνα με το news247.gr, εκείνη την χρονική στιγμή στο λεωφορείο δεν επέβαιναν επιβάτες, ενώ από την σύγκρουση το λεωφορείο κατέληξε στο προαύλιο εταιρείας και το αυτοκίνητο σε κολώνα.

Οι υπόλοιποι δύο δράστες κατάφεραν να βγουν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και μπόρεσαν να διαφύγουν πεζοί, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε ο ένας από αυτούς ελαφρά τραυματίας, συνελήφθη και μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο. Ο ένας από τους τους βαριά τραυματίες κατέληξε αργότερα στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον τέταρτο δράστη που κατάφερε να διαφύγει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News