Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας του Μακρή: «Παραμιλάμε, έχουμε καταστραφεί»

Όσα λέει ο πατέρας του Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε στη Βούλα

Συγκλονισμένος μίλησε ο πατέρας του Γιάννη Μακρή, του επιχειρηματία, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Βούλα πριν από, περίπου, 6 μήνες.

«Άφησε τρία παιδιά, γυναίκα… Εμείς εδώ πέρα έχουμε καταστραφεί, δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Παραμιλάμε...», λέει συντετριμμένος ο Στέλιος Μακρής από την Αυστραλία, όπου ζει μόνιμα, και λυγίζει: «Αυτό που κάνανε στον υιό μου... Δεν μπορώ».

«Να πληρώσουν το κακό που μας κάνανε», επισήμανε.

Ενώ, όσον αφορά το τι υποψιάζονται πως οδήγησε στη δολοφονία του, λέει: «Το μόνο που υποψιαζόμαστε είναι η δουλειά του, που ήταν καλή. Κανένας άλλος, από την ίδια δουλειά, να ήθελε γιατί έχασε δουλειές ή να ήθελε κάτι; Κοντεύουμε να τρελαθούμε που δεν ξέρουμε πώς έγινε αυτό το πράγμα».

Συντετριμμένη η Βικτώρια Καρύδα

«Aν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί», δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα, θέλοντας να μάθει ποιος έβαλε το δολοφόνο να σκοτώσει το σύζυγό της.

«Ποτέ δεν μου είχε πει ότι φοβάται. Ποτέ δεν μου έδωσε περιθώριο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, εκείνος, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε προστασία. Κυκλοφορούσε με βεσπάκι, γιατί δεν του άρεσε να είναι στην κίνηση και δεν είχε κάποιον για προστασία. Δεν φορούσε ούτε κράνος. Ήθελε να αισθάνεται ελεύθερος και έπαιρνε και τα παιδάκια πάνω στο βεσπάκι, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και τον μάλωνα. Δεν φοβόταν κάτι» είπε η κ. Καρύδα.

Πηγή: tanea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια