Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Δαναός ξεσπά σε λυγμούς: Η σεξουαλική κακοποίηση μέσα στις φυλακές

Ο δραπέτης μίλησε μέσα από τις φυλακές για την απόφασή του να δραπετεύσει

Σε λυγμούς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Μαζί Σου» ο δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή Δαναός ο οποίος μέσα από το κελί εξομολογήθηκε τη δική του εκδοχή για την απόδραση το 2002.

Μάλιστα, συναισθηματικά φορτισμένος αναφέρθηκε στα όσα περνούσε κατά τη διάρκεια της κράτησής του:

«Με έστειλαν στην πιο σκληρή φυλακή. Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο έγινε αυτό. Σε μία φυλακή που ήταν μόνο βαρυποινίτες. Μιλάμε για μία αρκετά σκληρή περίοδος και όσον αφορά τα θέματα δικαιοσύνης. Πολύ σκληρές ποινές σε πάρα πολύ κόσμο. Με βάζουν σε ένα κελί με κάποιον Κρητικό, ο οποίος είχε μια ποινή δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων. Όταν μπήκα εκεί τις πρώτες τρεις μέρες ήταν όλα καλά. Μετά ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε στο κρεβάτι μου και θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε τι τράβαγα ένα χρόνο κι ένα μήνα» τόνισε ο δραπέτης – τραγουδιστής και τότε λύγισε.

Προηγουμένως είχε αναφέρει στην εκπομπή ο 45χρονος ότι «Το αδίκημα το ξέρετε. Είμαι καταδικασμένος. Δεν νιώθω πως θα πρέπει να δικαιολογηθώ γι' αυτό που μπορεί να έκανα τότε. Πιστεύω πολύ στη δικαιοσύνη. Καλά έκανε και με καταδίκασε. Αυτή είναι η δουλειά της και έτσι έπρεπε να γίνει προς γνώση και συμμόρφωση δική μου. Να μην έμπλεκα με παρέες που δεν έπρεπε».

Δείτε τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή Δαναός στην εκπομπή «Μαζί Σου»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια