Ελλάδα

Ελαιόλαδο, φραπέ και… ζακέτα στέλνει η Ελληνίδα μάνα στο παιδί της στο εξωτερικό

Όλα όσα στέλνουν οι Έλληνες στο εξωτερικό 

Περισσότερα από ένα στα πέντε πακέτα που στέλνουν οι Έλληνες στο εξωτερικό περιέχουν ελαιόλαδο, µέλι, κουλουράκια, λικέρ, µελοµακάρονα αλλά και… καφέ φραπέ.

Το παραπάνω «αποκαλύπτει» έρευνα διαδικτυακής πλατφόρμας μεταφορών στην Ευρώπη, για τα πακέτα που έστειλαν οι Έλληνες στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της πλατφόρμας, είναι χαρακτηριστικό ότι µια εξαιρετικά συνηθισµένη ερώτηση που έκαναν οι πελάτες στους συνεργάτες της εταιρείας ήταν αν µπορούν να στείλουν νωπό κρέας στο εξωτερικό.

Από στρώματα μέχρι… ταπεράκια

Πάντως, σύμφωνα με το ethnos.gr, τα φαγητά και τα ποτά δεν ήταν στην πρώτη θέση των ειδών που µετέφερε η εταιρεία από και προς την Ελλάδα, αφού τα περισσότερα δέµατα περιείχαν ρούχα και παπούτσια.

Σύµφωνα µε τα στοιχεία της έρευνας, ένα ποσοστό λίγο κάτω από 20% έστειλε είδη σπιτιού κάθε µεγέθους, από µπολ έως στρώµατα, χαλιά και κουρτίνες, ενώ αξιοσηµείωτο ήταν το ποσοστό των αποστολών βιβλίων, εφηµερίδων και περιοδικών.

Τέλος, το 5% των δεµάτων περιείχε εξαρτήµατα αυτοκινήτου. Σε ό,τι αφορά τις χώρες της Ευρώπης µε τις περισσότερες παραλαβές και παραδόσεις από την Ελλάδα, την πρώτη θέση κατέλαβε η Γερµανία µε µικρή διαφορά από το Ηνωµένο Βασίλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια