Νύχτα τρόμου στα Εξάρχεια - Μαχαίρωσαν Λιμενικό

Ελλάδα
Νύχτα τρόμου στα Εξάρχεια - Μαχαίρωσαν Λιμενικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε δύο άνδρες του Λιμενικού Σώματος

Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκαν στις 21:30 λιμενικοί, οι οποίοι είχαν μεταβεί στα Εξάρχεια για έρευνα που αφορούσε σε υπόθεση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από μαχαίρι ελαφρά στον μηρό και ένας δεύτερος από γροθιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η υπόθεση ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Απριλίου όταν συνελήφθη στον Πειραιά Ιρακινός με 200 γραμμάρια κάνναβης ο οποίος, όπως είπε στους λιμενικούς που τον συνέλαβαν, είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από σπίτι στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού στα Εξάρχεια.

Το βράδυ ομάδα 7 λιμενικών με συνοδεία Εισαγγελέα μετέβησαν στα Εξάρχεια, όπου βρίσκεται υπό κατάληψη κτίριο και μένουν αλλοδαποί.

Οι λιμενικοί βρήκαν 2 γυναίκες τις οποίες συνέλαβαν καθώς και άλλα αντικείμενα, όμως καθώς έβγαιναν από το κτήριο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων που τους περίμεναν απέξω. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν δύο από τους επτά άνδρες του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι άρπαξαν τις τσάντες των δυο λιμενικών, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν μέσα είχαν και τον οπλισμό τους. Οι δυο τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο Ναυτικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με την μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει.

Για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News