Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Η δραματική έκκληση του πατέρα της

Ελλάδα
Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Η δραματική έκκληση του πατέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για την 22χρονη κόρη του, ζητά ο πατέρας

Σπαρακτική έκκληση κάνει ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω και φέρεται να είχε μπλέξει σε κύκλωμα σατανιστών.

Να ανοίξουν τα στόματα ζητά ο χαροκαμένος πατέρας μέσα από την κάμερα του Star, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η κόρη του δεν αυτοκτόνησε: «Θα είμαι παρών να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί αλλά ύπουλοι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω τη μέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι ξέρει πως «υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες, οι οποίες δεν ήσαν αυτοκτονίες... Εκείνο που θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω».

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 22χρονης φοιτήτριας ανέφερε ότι μια φίλη της «εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News