Τζέισον Αντιγόνη: Υποψήφιο με τη Ρένα Δούρου

Ελλάδα
Τζέισον Αντιγόνη: Υποψήφιο με τη Ρένα Δούρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιο στις Περιφερειακές εκλογές

Υποψήφιο με τη Ρένα Δούρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές κατεβαίνει το Τζέισον Αντιγόνη.

Το όνομα του Ιάσονα Δούση ή Τζέισον Αντιγόνη, όπως επιθυμεί να ονομάζεται, βρίσκεται στη λίστα με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου στις εκλογές του Μαΐου.

Το ίδιο, φωτογραφήθηκε μαζί με τη Ρένα Δούρου και τους άλλους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους το περασμένο Σάββατο στον Λυκαβηττό.

Πλέον, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το Τζέισον Αντιγόνη έχει αποχωριστεί το μακρύ μαλλί, ενώ για τις ανάγκες της φωτογράφισης επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.

Το Τζέισον Αντιγόνη έκανε μάλιστα και μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, όπου αναφέρει ότι αποδέχθηκε την πρόταση της Ρένας Δούρου, την οποία εκτιμά και θαυμάζει, για να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής».

Γιατί επέλεξε να το φωνάζουν Τζέισον Αντιγόνη

Την 1η Νοεμβρίου 2017 το Τζέισον Αντιγόνη Dane έγινε γνωστό στα media καθώς εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείο του Αμαρουσίου η υπόθεση διεκδίκησης της διαγραφής του φύλου του από τα επίσημα αρχεία του κράτους.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου δέχθηκε να εισαγάγει το όνομα Αντιγόνη δίπλα στο ήδη δοσμένο του όνομα, το Ιάσων, ωστόσο δεν δέχθηκε το σκέλος του αιτήματός του που αφορούσε την πλήρη διαγραφή του καταχωρισμένου του φύλου από τα νομικά του έγγραφα.

Πάντως, για το δεύτερο όνομά του το Τζέισον Αντιγόνη υποστηρίζει ότι το έχει επιλέξει γιατί η Αντιγόνη είναι το σύμβολο της αντίστασης του παιδιού και αυτό τον εξέφραζε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News