Ηλεία: Το τελευταίο αντίο σήμερα στην 22χρονη φοιτήτρια - Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Ελλάδα
Ηλεία: Το τελευταίο αντίο σήμερα στην 22χρονη φοιτήτρια - Τραγικές φιγούρες οι γονείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω

Αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι την 22χρονη φοιτήτρια, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο φοιτητικό της σπίτι, στο Αιγάλεω, σκορπώντας στη θλίψη τους οικείους της και όσους την γνώριζαν.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ηλείας από τον πρόωρο χαμό της 22χρονης φοιτήτριας. Από νωρίς έφτασαν συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας, για να πουν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη Αρετή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Δημήτρης και Βασιλική και τα αδέλφια της Σπύρος και Νώντας που δεν μπορούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη τους Αρετή, δεν είναι πια κοντά τους.

Το χρονικό

Η 22χρονη Αρετή που τον τελευταίο καιρό ήταν σπουδάστρια στην Αθήνα, βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, να κάνουν λόγο περί αυτοκτονίας.

Μετά την αποκάλυψη ότι η οικογένεια αμφισβητεί την αρχική αστυνομική εκδοχή περί αυτοκτονίας, η υπόθεση διαβιβάστηκε στο τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και διερευνάται ως ανθρωποκτονία.

Χθες έγιναν ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, τόσο από τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένεια, όσο και από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία θανάτου είναι ο «ασφυκτικός θάνατος», ενώ σε έναν μήνα θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν το διαμέρισμα της 22χρονης στο Αιγάλεω, συλλέγοντας στοιχεία και αποτυπώματα για να διαπιστωθεί αν και πότε υπήρχαν κι άλλα άτομα στον χώρο και αν συσχετίζονται με τον χρόνο θανάτου της Αρετής.

Η Αρετή και ο σατανισμός

Η οικογένεια κατέθεσε φωτογραφικό υλικό στη μήνυση, αναφέροντας ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας που πιθανόν να σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

Οι γονείς της φοιτήτριας θεωρούν ότι η ημερομηνία κατά την οποία εξέπνευσε το παιδί τους, ήταν η ημέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας, την οποία γιορτάζουν οι σατανιστές με τελετές.

Όπως είπε στο Newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, ανάμεσα στα πράγματα που βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι και μια φωτογραφία της άτυχης Αρετής με μία άλλη κοπέλα. Συγκεκριμένα, όπως λέει ο Κώστας Τζαβάρας:

«Βρέθηκε μία φωτογραφία της κοπέλας με μία άλλη, που μπορεί να είναι και φίλη της, μια συνομήλικη της, μία selfie όπως λέγεται και, στη συνέχεια, μέσα από έναν αριθμό φωτογραφιών, η κοπέλα αυτή βρέθηκε να συμμετέχεις σε απεικονίσεις με διάφορα στοιχεία, που θεωρούνται στοιχεία λατρείας τέτοιας μορφής οργανώσεων (σατανιστικών). Η κοπέλα ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν είχε παρέες, ούτε κάποια συγκεκριμένη παρέα, ενδεχομένως, η μοναδική παρέα να ήταν αυτή η κοπέλα».

Πηγές: patrisnews, newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News