Δολοφονία Τοπαλούδη - Ξεσπούν οι γονείς: «Πάνε να τον βγάλουν τρελό;»

Ελλάδα
Δολοφονία Τοπαλούδη - Ξεσπούν οι γονείς: «Πάνε να τον βγάλουν τρελό;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πειθαρχικό ο Ροδίτης για ανάρμοστη συμπεριφορά μέσα στη φυλακή

Ελάχιστοι είναι οι μήνες που έχουν περάσει από το ειδεχθές έγκλημα στη Ρόδο,  μπροστά στο μέγεθος της υπόθεσης που «μούδιασε» ολόκληρη την Ελλάδα.

Η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έχει αφήσει πληγές και πολλά ερωτήματα. Μάλιστα, η οικογένειά της, οι γονείς της, ξεσπούν τόσο για το γεγονός που στιγμάτισε τη δική τους ζωή όσο και για τη συμπεριφορά των κατηγορούμενων και φερόμενων δολοφόνων της 21χρονης Ελένης.

«Αυτοί οι κύριοι να μην τους πω διαφορετικά, έκαναν τα παιχνιδάκια τους με την ανοχή και τη συγκάλυψη που τους παρείχαν», λέει αγανακτισμένος ο πατέρας της φοιτήτριας.

«Είναι δυνατόν μέσα στο σπίτι ο ένας βαρούσε ο άλλος βίαζε, τα χέρια της, μέχρι το τέλος πήγαν και την πέταξαν και οι δυο μαζί και τώρα τι, πάνε να τον βγάλουν ότι είναι τρελός;» ξεσπά η μάνα της άτυχης κοπέλας που έφυγε από τη ζωή πριν καν προλάβει να τη ζήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star που επικαλείται το in.gr, ο 21χρονος Ροδίτης που βρίσκεται έγκλειστος, αλλάζει συνεχώς κελιά αφού οι συγκρατούμενοί του παραπονιούνται για τη συμπεριφορά του. Παράλληλα, ο ίδιος έδωσε τους κωδικούς του στην ανακρίτρια και επιστρέφοντας στο κελί του φέρεται να απευθύνθηκε στο δικαστήριο επιθετικά και να είπε:

«Με γ… χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να πιάστηκε στα χέρια με δύο κρατούμενους και υπάλληλοι έσπευσαν να τους χωρίσουν. Προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του.

Όμως όταν επέστρεφε, άρχισε να βρίζεις τους σωφρονιστικούς.

Γι’ αυτό το λόγο, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του, θα περάσει από πειθαρχικό ενώ αναμένεται να του επιβληθεί και ποινή.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News