Ελλάδα

Mετά το σάλο με τη γιαγιά που συνελήφθη, το υπουργείο «καλύπτει» το πρόστιμο

Θα πληρώσει τα 200 ευρώ πρόστιμο το υπουργείο του Πολίτη

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την 90χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη καθώς πουλούσε παντοφλάκια χωρίς άδεια, αναδιπλώθηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παρ’ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στη γιαγιά, η κυρία Παπακώστα ανέφερε ότι τα 200 ευρώ θα τα πληρώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «διότι το κράτος επέβαλε το πρόστιμο κατά νόμο».

Kληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε σχεδόν τέσσερις ώρες στο τμήμα, προτού τελικά της επιτραπεί να αποχωρήσει, η κυρία Παπακώστα σύμφωνα με το ethnos.gr ανέφερε ότι το περιστατικό ελέγχθηκε και ότι «ως προς τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην ηλικιωμένη, αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν καθόλου».

«Ρώτησα εγώ εδώ τους αρμοδίους και μου είπαν πώς ακριβώς συνέβη. Από εκεί και πέρα, για να μην είμαστε υποκριτές, θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουμε αν από μια ηλικία και πάνω θέλουμε να απαλλάσσονται οι πολίτες από την ευθύνη που ο νόμος σήμερα ορίζει. Εδώ είναι η βουλή, αύριο να νομοθετήσουμε διαφορετικά», συμπλήρωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση «η αστυνομία δεν πρέπει να στοχοποιείται και να πυροβολείται γιατί εφάρμοσε τον νόμο, καλό ή κακό».

Δείτε το βίντεο με την 90χρονη να δίνει αποτυπώματα 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια