Φωτογραφίες με τον Τσίπρα στο Σινούκ τη στιγμή της παρενόχλησης από Τούρκους

Ελλάδα
Φωτογραφίες με τον Τσίπρα στο Σινούκ τη στιγμή της παρενόχλησης από Τούρκους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Κρήτη απογειώθηκε το F16 που έκανε την αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών

Φωτογραφίες μέσα από το σινούκ που μετέφερε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι ανήμερα της 25ης Μαρτίου, δημοσίευσε το militaire.gr.

Στις φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν από τον έμπειρο φωτορεπόρτερ που πάντα τον συνοδεύει, του Αντρέα Μποτέλι, διακρίνεται ξεκάθαρα ο Έλληνας πρωθυπουργός να τραβά ψύχραιμος φωτογραφίες με το κινητό του.

Πρόκειται για φωτογραφίες που παρουσίασε πρώτος ο Δήμος Βερύκιος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου.

Όπως λένε οι πληροφορίες υπάρχει και σχετικό βίντεο από την πτήση του Σινούκ πάνω από τους Αρκιούς, αμέσως μετά από την ενημέρωση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας από το πλήρωμα του ελικοπτέρου, ότι τα ελληνικά ραντάρ έχουν εντοπίσει τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη να πετούν προς το μέρος τους. Όπως λένε οι πληροφορίες υπάρχει και βίντεο.

Ο πρωθυπουργός στις φωτογραφίες εμφανίζεται ψύχραιμος και όπως λένε οι πληροφορίες ήταν και “ανυπάκουος” στην σύσταση των χειριστών που του ζήτησαν να καθίσει και να δεθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το F16 που αναχαίτισε τα τουρκικά μαχητικά ανήμερα της Εθνικής μας εορτής, 25 Μαρτίου, απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο στο Καστέλι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News