Όταν ένα «βιαστικό» μωρό γεννήθηκε σε ταξί

Ελλάδα
Όταν ένα «βιαστικό» μωρό γεννήθηκε σε ταξί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεννητούρια στην Ακαδημίας

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό στο Ελληνικό όπου ένας οδηγός ταξί έβγαλε από το όχημά του την 59χρονη Βουλγάρα την οποία σκότωσε ο σύζυγός της, ο φωτορεπόρτερ Δημήτρης Μπούρας δημοσίευσε ένα περιστατικό που έγινε πριν από κάποια χρόνια και δείχνει με τον πλέον σωστό τρόπο ότι όχι, δεν είναι όλοι οι ταξιτζήδες ίδιοι.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσιεύοντας και φωτογραφίες:

«• ΔΕΝ έχουν "όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη"* •

Σαν χθες, 21 Μαρτίου 2014, φίλος άστεγος μου τηλεφωνεί (από καρτοτηλέφωνο) και έτσι έγινα μάρτυρας μιας από τις πιο όμορφες ιστορίες που έχω ζήσει και καταγράψει με τον φακό μου.

Νέα κοπέλα γεννάει υγιέστατο κοριτσάκι ΜΕΣΑ σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας. Ο οδηγός του ταξί όχι απλά επέτρεψε(sic) να λερωθεί το ταξί, αλλά συνέδραμε κιόλας.

Οδός Ακαδημίας, πίσω από την Εθνική Βιβλιοθήκη, μία μαία που τυχαία βρέθηκε στο σημείο 'πραγματοποιεί' τον τοκετό με συνδρομή ενός χαρτοκόπτη!

*Τα όπλα δεν σκοτώνουν. Εμείς που πατάμε την σκανδάλη είμαστε οι δολοφόνοι.».

Το χρονικό της... γέννησης

Με βοηθούς τον… ταξιτζή και την κουνιάδα της έφερε στον κόσμο το μωράκι της μια γυναίκα στην Αττική.

Το περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο Ακαδημίας, όταν ένας ταξιτζής σταμάτησε, επιβιβάζοντας μία ετοιμόγεννη για να τη μεταφέρει στο μαιευτήριο.

Όμως, το μωράκι αποδείχθηκε ιδιαίτερα… βιαστικό, αφού η εγκυμονούσα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, ξεκίνησε να έχει τοκετό!

Κάπως έτσι, ο ταξιτζής κατέβηκε, άνοιξε την πίσω πόρτα και βοήθησε την μητέρα. Με την βοήθεια της κουνιάδας της, έκοψαν τον ομφάλιο λώρο του μωρού και περίμεναν να έρθει το ασθενοφόρο.

Τελικά, η μαμά και το υγιέστατο κοριτσάκι της μεταφέρθηκαν με περιπολικό στο νοσοκομείο αφού το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News