Ο Νίκος Παππάς ματαίωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα

Ελλάδα
Ο Νίκος Παππάς ματαίωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε θα παραβρεθεί στην παρέλαση της πόλης για την 25η Μαρτίου

Ακύρωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς ο οποίος θα εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου την 25η Μαρτίου.

Μετά την κατακραυγή του κόσμου στο Κιλκίς για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η είδηση αυτή έρχεται και αφήνει ερωτηματικά για το λόγο στον οποίο ο υπουργός προέβη σ’ αυτή την κίνηση.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, οι συνεργάτες του κ. Παππά επιβεβαίωσαν την ματαίωση της επίσκεψής του, ενώ πηγές αναφέρουν ότι αυτή η εξέλιξη συμβαίνει για «καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους».

Μάλιστα, οι εν λόγω πηγές, για  αποφυγή παρεξηγήσεων, ξεκαθάρισαν ότι η απόφαση είχε ληφθεί πριν υπάρξει ανακοίνωση εναντίον της έλευσής του και πρόσθεσαν ότι «ο κ. Παππάς δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να βρεθεί στην περιφέρεια και να συνομιλήσει με τους κατοίκους. Άλλωστε πρόσφατα βρέθηκε στο Κιλκίς και στη Βέροια, σε δύο δύσκολες περιοχές, και παρά τις περιορισμένες αντιδράσεις, συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών για έργα και παρεμβάσεις που θα γίνουν εκεί. Μάλιστα, συζήτησε και με τους πολίτες που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Άλλες πηγές αναφέρουν, πάντως, ότι η ακύρωση αυτής της επίσκεψης στη Λάρισα οφείλεται στο ότι οικεία του πρόσωπα θα συμμετέχουν στην παρέλαση σε περιοχή της Αττικής και επιθυμεί να δώσει το «παρών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News