Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν γιαγιά επειδή πουλούσε παντόφλες στη λαϊκή

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν γιαγιά επειδή πουλούσε παντόφλες στη λαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο κι όμως συνέβη κι αυτό στην Ελλάδα του 2019: Είχαν 12 ώρες νηστική τη γιαγιά στο Τμήμα

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, στο αστυνομικό τμήμα την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, συνέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου μία υπερήλικη γυναίκα 90 ετών επειδή πουλούσε τερλίκια, χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην.

Τα τερλίκια, είναι τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες. Η γυναίκα, η οποία ζει μόνη με τον συνομήλικο σύζυγό της, πηγαίνει μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη, όπου γίνεται η λαϊκή αγορά και πουλά τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος 7».

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άντρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά, επειδή δεν είχε άδεια, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News