Νέος Κόσμος: Γιατί η 40χρονη πέταξε το παιδί της & μετά αυτοκτόνησε

Ελλάδα
Νέος Κόσμος: Γιατί η 40χρονη πέταξε το παιδί της & μετά αυτοκτόνησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο τραγικός πατέρας στην αστυνομία

Μουδιασμένη παραμένει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο και μέσα σε λίγα λεπτά μάνα και παιδί έχασαν τη ζωή τους.

Την τραγωδία δεν μπορεί κανείς ακόμα να τη συνειδητοποιήσει, καθώς η 40χρονη μητέρα χτες Τρίτη πέταξε το 4χρονο παιδί της από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε η οικογένεια και στη συνέχεια η ίδια αυτοκτόνησε.

Φως στις πτυχές του οικογενειακού αυτού δράματος δεν έχει δοθεί ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με το iefimerida.gr, το μωρό φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και, όπως πιθανολογούν οι γείτονες, αυτός ήταν ο λόγος που προχώρησε η γυναίκα σε μια τέτοια απελπιστική πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Κατέρρευσε ο τραγικός πατέρας

Μάρτυρας περιέγραψε τη στιγμή που έφτασε στην οδό Κατσαντώνη ο σύζυγος της αυτόχειρος και πατέρας του κοριτσιού. Μόλις έφτασε αντίκρυσε όσα είχαν γίνει. Ο μάρτυρας περιγράφει πως ο πατέρας πήγε να αγκαλιάσει, να γυρίσει γυναίκα και παιδί. «Δεν τον άφησα... Ήρθαν γρήγορα ΕΚΑΒ, αστυνομία...».

Ο μάρτυρας, που ζει στην ίδια πολυκατοικία με την τραγική οικογένεια, περιγράφει ότι η αυτόχειρας ήταν μια ήρεμη γυναίκα, ενώ το ζευγάρι δεν φαινόταν να έχει προβλήματα. «Ήταν ήρεμο, αγαπημένο ζευγάρι, δεν είχε ακουστεί ποτέ το παραμικρό. Το παιδάκι είχε πρόβλημα υγείας πολύ μικρό, αλλά το ξεπέρασε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News