Ελλάδα

Κιλκίς: Ο Νίκος Παππάς μίλησε σε άδεια αίθουσα

Οργή για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Οι κάτοικοι του ξεκαθάρισαν πως είναι ανεπιθύμητος

Δύσκολη ήταν η χτεσινή επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στο Κιλκίς, καθώς οι κάτοικοι όχι μόνο τον αποδοκίμασαν στο χωριό Μεταμόρφωση, αλλά και αργότερα ο ίδιος μίλησε σε μία αίθουσα η οποία ήταν σχεδόν άδεια.

Ο κ. Παππάς πραγματοποίησε κεντρική ομιλία το βράδυ της Τρίτης στο Κικλίς με ελάχιστους πολίτες να δίνουν το «παρών», γεγονός που μαρτυρά και η φωτογραφία. Στην ομιλία δεν παρευρέθηκε ούτε ο τοπικός βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης.

Ήταν όμως εκεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Οργή για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Νωρίς το πρωί, πάντως, ο υπουργός δεν γλίτωσε τις… κατσάδες από τους κατοίκους του Κιλκίς για τις Πρέσπες οι οποίοι εξέφρασαν ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά τους για την εν λόγω απόφαση και επικύρωση.

Μόλις οι κάτοικοι αντίκρυσαν τον Νίκο Παππά, του είπαν σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ότι είναι ανεπιθύμητος: «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;», είπαν χαρακτηριστικά.

Ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιονίας τού επέδωσε και ψήφισμα στο οποίο χαρακτηρίζει ανεπιθύμητα τα κυβερνητικά στελέχη στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, του είπε «όσοι ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ανεπιθύμητοι στον δήμο». Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς το παρέλαβε και χαμογέλασε.

Σχόλια