Ψάχνουν τηλέφωνα και πιστωτικές του μακελάρη της Ν. Ζηλανδίας στην Ελλάδα

Ελλάδα
Ψάχνουν τηλέφωνα και πιστωτικές του μακελάρη της Ν. Ζηλανδίας στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης της επίθεσης στη Ν.Ζηλανδία είχε μείνει σε Ηράκλειο και Σαντορίνη

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αρχές κάθε στοιχείο που έχει άφησε πίσω του στο πέρασμά του από την Ελλάδα, ο μακελάρης που σκότωσε 50 ψυχές στη Νέα Ζηλανδία.

Η ελληνική αστυνομία βρίσκεται σύμφωνα με το iefimerida.gr σε συνεργασία με την Αρχές της Νέας Ζηλανδίαςπροκειμένου να εντοπιστούν οι κινήσεις του 29χρονου μακελάρη Μπρέντον Τάραντ στη χώρα μας. Από τις αγορές του, τις διαμονές του, αλλά και αν και ποιους συνάντησε. Βέβαια από τα έως τώρα στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτει πως ο 29χρονος μακελάρης έχει διαμείνει ή ταξιδέψει μαζί με κάποιο άλλο άτομο.

Έως τώρα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει διαπιστώσει πως ο 29χρονος, φθάνοντας στην Αθήνα από την Σαντορίνη, για περίπου μία εβδομάδα φαίνεται να κινήθηκε οδικώς προς τη Θεσσαλονίκη, όπου αρχές Απριλίου 2016 ταξίδεψε και πάλι αεροπορικώς προς την Κωνσταντινούπολη.

Eίχε περάσει από το Ηράκλειο

Yπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες o δράστης του αιματηρού περιστατικού της Νέας Ζηλανδίας έμεινε για λίγες ημέρες στο Ηράκλειο και στη Σαντορίνη.

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, το 2016 πέρασε ακόμα δυο φορές από τη χώρα μας. Συγκεκριμένα ταξίδεψε με πτήσεις transit στις 29 Νοεμβρίου και 10 Δεκεμβρίου του 2016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News