Ελλάδα

Σοκ στην Ηλεία από το θάνατο του 30χρονου δικηγόρου

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε αντιπαραθέσεις, ούτε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι σοβαρό

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 30χρονος ζούσε στη Διασπορά καθώς ο πατέρας του υπηρετούσε στην 117 ΠΜ και πέρασε τουλάχιστον τα γυμνασιακά του χρόνια στην περιοχή, όπου διατηρούσε αρκετούς φίλους από το σχολείο.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ και στα Λεχαινά, που αρκετοί συνομήλικοί του τον θυμούνται από το σχολείο.

Σύμφωνα με το protothema.gr ο δικηγόρος επικοινώνησε τελευταία φορά μεσάνυχτα Τρίτης στέλνοντας γραπτό μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο στο τηλέφωνο φίλου του, ενημερώνοντας  ότι όλα είναι καλά και πως θα έβγαινε για ένα ποτό…

Δυστυχώς όμως αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο 30χρονος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα γκρεμό στα Τουρκοβούνια, σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι αστυνομικές Αρχές στους συγγενείς του.

Μάλιστα λίγη ώρα νωρίτερα ο αδερφός του θανόντος, ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έδινε κατάθεση για την εξαφάνιση του 30χρονου συγγενούς του, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

 

Η αγωνία της οικογένειας

Η οικογένεια του νεαρού δικηγόρου είχε ανησυχήσει καθώς εκείνος δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις. Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα ενός άλλου αστυνομικού και οικογενειακού τους φίλου, ο οποίος κατά τύχη φέρεται να είδε το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες ο δικηγόρος, ένα Opel Astra σκούρου μπλε χρώματος, σε ένα στενό κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για αυτοκίνητο αντικατάστασης το οποίο είχε παραχωρηθεί στον 30χρονο από συνεργείο μέχρι να επισκευαστεί το δικό του. Ο αστυνομικός πλησίασε το όχημα και παρατήρησε από το τζάμι του συνοδηγού ότι πάνω στο μπροστινό κάθισμα βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου καθώς και το πορτοφόλι του, το οποίο ήταν γεμάτο χρήματα.

 

Δεν τον απασχολούσε κάτι σοβαρό

Αμέσως επικοινώνησε με τον συνάδελφο του και αδερφό του 30χρονου προκειμένου να τον ενημερώσει. Η οικογένεια του 28χρονου θορυβήθηκε δεδομένου ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν είχε αντιπαραθέσεις, ούτε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν είχε δείξει με την συμπεριφορά του ότι θα μπορούσε να τον απασχολεί κάτι αρκετά σοβαρό.

Το μόνο στοιχείο που ανέφεραν στις Αρχές και μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση του θανάτου του, μπορεί όμως και όχι, ήταν το γεγονός ότι ο 30χρονος δικηγόρος ασχολούνταν με βαριές ποινικές υποθέσεις του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό και εξετάζονται τώρα όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αρπαγής και δολοφονίας του.

 

 

Σχόλια