Ελλάδα

Επίθεση στην Αχτσιόγλου από νεαρή γυναίκα: «Ντροπή σας είστε προδότες»

Φραστική «επίθεση» δέχτηκε η υπουργός Εργασίας από νεαρή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, αναφορικά με τη Συνθήκη των Πρεσπών

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα όπου σε προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και κατά τη διάρκεια δηλώσεων, μία κοπέλα την διέκοψε.

Μάλιστα, όταν η υπουργός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τις αντιδράσεις του κόσμου για τη Συνθήκη των Πρεσπών, η κοπέλα επετέθη φραστικά στην υπουργό και έκανε λόγο για προδοσία και εκδίκηση της Μακεδονίας.

Ειδικότερα σε ερώτηση αναφορικά με τις διαμαρτυρίες και τις εντάσεις που γίνονται όπου παρευρίσκονται μέλη της κυβέρνησης καθώς επίσης και τις προσαγωγές ατόμων, η κ. Αχτσιόγλου σχολίασε:

«Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα, νομίζω πως είμαι στη Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης». Εκείνη την ώρα μια πολίτης παρενέβη και απάντησε στην υπουργό Εργασίας: «Ε, θα το δεις τώρα. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Η προδοσία δεν θα περάσει. Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Ντροπή σας. Είστε προδότες της πατρίδας».

Η Έφη Αχτσιόγλου ανταπάντησε πως δεν είναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες των άλλων, χωρίς να δίνεται συνέχεια στο συμβάν, αφού άνδρες της ασφαλείας απομάκρυναν την γυναίκα.

 

Σχόλια