Ελλάδα

Επιστρέφει στη φυλακή ο κακοποιός Δημήτρης Ναστούλης

Είχε επιδείξει πλαστό πιστοποιητικό αναπηρίας

Το δρόμο της φυλακής παίρνει ξανά ο περίφημος κακοποιός Δημήτρης Ναστούλης ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας για τις παράνομες αποφυλακίσεις στο Εφετείο Λαμίας.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν, σύμφωνα με το iefimerida.gr, πως ο ισοβίτης χρησιμοποίησε την απόφαση του ΚΕΠΑ άλλου ασθενή για να μπορέσει να αποφυλακιστεί με την πρόφαση της αναπηρίας.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του Δημήτρη Ναστούστη, του Άρη Φλώρου και άλλων 15 ατόμων για τα πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά.

Έτσι, οδηγούνται στη φυλακή τόσο ο 39χρονος επιχειρηματίας όσο και ο πασίγνωστος ισοβίτης. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας αποφάσισε την επιστροφή του στη φυλακή.

Σε δήλωσή της η συνήγορος του Δημήτρη Ναστούλη αναφέρει:

«Χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε την ανάκληση του βουλεύματος που ανακάλεσε την αποφυλάκιση του εντολέα μου. Η ανάκληση οφείλεται σε νομοθετική παρέμβαση που έγινε πρόσφατα ακριβώς, πιστεύουμε, για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο εντολέας μου δεν ήταν ποτέ ελεύθερος. Αντιθέτως βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό εκτίοντας με αυτό τον τρόπο το υπόλοιπο της ποινής του χωρίς όλο αυτό το διάστημα να έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές και το γεγονός ότι έχει αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια καθιστά μονόδρομο να βρούμε μία νομική λύση.

Το πρόβλημα υγείας είναι υπαρκτό και αποδεδειγμένο. Θα ζητήσουμε με νέα στοιχεία, με ιατρική πραγματογνωμοσύνη, την ανάκληση αυτού του βουλεύματος».

Σχόλια