Η τραγική ιστορία της μάνας του μωρού που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα

Ελλάδα
Η τραγική ιστορία της μάνας του μωρού που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικογενειακός φίλος αποκαλύπτει το δράμα της 30χρονης μητέρας

Τραγικές είναι οι πτυχές του μόλις 1,5 έτους βρέφους το οποίο χάθηκε μέσα στις φλόγες του σπιτιού του στη Βάρκιζα.

Η ιστορία της μητέρας του παιδιού είναι τραγική αφού απέκτησε συνολικά τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς συντρόφους, όμως κανένα δεν κατάφερε να το κρατήσει και να το φροντίσει.

Η νεαρή μητέρα είναι ορφανή από τα 16 της, καθώς ήταν υιοθετημένη και σ’ αυτή την ευαίσθητη ηλικία έχασε τόσο τη θετή μητέρα της όσο και τη θετή γιαγιά της. Την ιστορία της διηγείται στο newsit.gr ένας οικογενειακός φίλος της γυναίκας.

Η 30χρονη τότε μπήκε σε ίδρυμα μέχρι να ενηλικιωθεί και όταν έγινε 18, έμεινε στο σπίτι που της είχε αφήσει η θετή της μητέρα στη Βάρκιζα. Από τότε, έκανε τρεις σχέσεις αποκτώντας και ένα παιδί από τον καθένα.

Το πρώτο παιδί δόθηκε για υιοθεσία από το μαιευτήριο, καθώς όταν γέννησε ήταν ανήλικη και ο πατέρας δεν το ήθελε. Το δεύτερο παιδί το έχασε όταν αυτό ήταν 2,5 μηνών από μία σπάνια ασθένεια και το τρίτο έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή, καθώς ήταν μόνο μέσα στο σπίτι. Το μεγάλωνε μόνη της διότι ο πατέρας δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ.

«Χάσαμε ένα αγγελούδι», είπε χαρακτηριστικά ο γείτονας και οικογενειακός φίλος της μητέρας. Για την φωτιά ανέφερε ότι «πιθανότατα ξεκίνησε από μια σόμπα που ήταν δίπλα στο κρεβάτι. Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική αλλά το παιδί είχε ήδη χαθεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News