Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για την KEN

Ελλάδα
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για την KEN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η KENgas

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, η εταιρεία ΚΕΝ Α.Ε. πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από τη Διοίκηση της ΚΕΝ Α.Ε, ο κύριος Μάνος Μιχαλάκης, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ Α.Ε και ο κύριος Στέφανος Βαρουχάκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ Α.Ε., καθώς επίσης ο κύριος Νίκος Πετρομανωλάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της ΚΕΝ Α.Ε και ο κύριος Θωμάς Αντωνιάδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Μακεδονίας-Θράκης της ΚΕΝ Α.Ε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο των πωλητών και συνεργατών, οι οποίοι συνθέτουν το δίκτυο πωλήσεων της ΚΕΝ Α.Ε. στη Μακεδονία.

O Μάνος Μιχαλάκης, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ Α.Ε., απηύθυνε χαιρετισμό στον οποίο ευχαρίστησε το δίκτυο πωλήσεων και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες. O Μάνος Μιχαλάκης, τόνισε ιδιαίτερα την δυναμική παρουσία και την ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου της της ΚΕΝ Α.Ε. στη Μακεδονία. «Η δημιουργία μιας ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας είναι το βασικό μας μέλημα. Προτεραιότητα αποτελεί η πίστη και η αφοσίωση στις ανάγκες των συνεργατών μας, πάντα με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον οικιακό καταναλωτή και στους εταιρικούς πελάτες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας, το δίκτυο πωλήσεων της KEN A.E, ενημερώθηκε για την είσοδο της εταιρείας στην αγορά του φυσικού αερίου στην Ελλάδα, μέσω της KENgas. Πρωταρχικός στόχος της KENgas είναι να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις των προμηθευτών φυσικού αερίου στην επικράτεια μέσα στα επόμενα χρόνια.

Επίσης, η ΚΕΝ Α.Ε. ενημέρωσε το δίκτυο πωλήσεων και για την δημιουργία γραφείων, στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, το δίκτυο πωλήσεων της ΚΕΝ Α.Ε., απόλαυσε μια εξαιρετική βραδιά γαστρονομικής εμπειρίας και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την καθιερωμένη εκδήλωση την επόμενη χρονιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News