Ελλάδα

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Τοπαλούδη από τους γονείς της

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, τρία άτομα βίασαν την Ελένη έναν χρόνο πριν τη δολοφονία – Η ίδια κατέθεσε τα ονόματα των δύο

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, έδωσαν στην ανακρίτρια οι γονείς της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα, η Ελένη δεχόταν απειλητικά μηνύματα έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της κ. Τοπαλούδη, τρία άτομα βίασαν την Ελένη έναν χρόνο πριν τη δολοφονία, ενώ η μητέρα κατέθεσε τα ονόματα των δύο.

Παράλληλα δόθηκαν και μηνύματα που δεχόταν η Ελένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο βιασμός δεν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία από την Ελένη, διότι η φοιτήτρια φέρεται να φοβόταν. Πλέον η ανακρίτρια μένει να διαπιστώσει αν σχετίζεται με τη δολοφονία.

Εν πάση περιπτώσει, υπάρχει ένα κοινό στις δύο υποθέσεις: τα δύο άτομα, τα ονόματα των οποίων κατατέθηκαν από τους γονείς στην ανακρίτρια, είναι από την ίδια περιοχή με τον έναν που κατηγορείται για τη δολοφονία.

Η κ.Κούλα Τοπαλούδη, σύμφωνα με τον ιστότοπο eleytherostypos.gr, εμφανίστηκε στην ανακρίτρια σε άθλια ψυχολογική κατάσταση: «Ψυχολογικά δεν αισθανόμαστε καλά. Είναι ότι πιο δύσκολο, που έχω να καταθέσω. Ήρθα στη Ρόδο, εδώ που το παιδί μου έχασε τη ζωή του με τέτοιο φρικιαστικό τρόπο και να νιώθω τι;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια