Πέντε χρόνια χωρίς τον Σάκη Μπουλά...

Ελλάδα
Πέντε χρόνια χωρίς τον Σάκη Μπουλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, όμως μέχρι την τελευταία στιγμή έζησε

Φαίνεται σα να ‘ταν  χτες που τον απολαμβάναμε στις μουσικές σκηνές και στην τηλεόραση, που ακούγαμε τη φωνή του και ταξιδεύαμε.

Κι όμως, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα, ούτε φίλοι αλλά ούτε και οι θαυμαστές του, πως ο Σάκης Μπουλάς, αυτός ο σπουδαίος καλλιτέχνης, δεν είναι πια κοντά μας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός, τραγουδιστής, στιχουργός… Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος που άφησε την τελευταία του πνοή τον Φεβρουάριο του 2014 έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Όμως ο Σάκης Μπουλάς δεν το έβαλε ποτέ κάτω! Μέχρι και τις τελευταίες μέρες της ζωής του εμφανιζόταν στην «Ακτή Πειραιώς» συμμετέχοντας στη μουσική παράσταση «ΓκαΓκαΝτίν: Οι γενναίοι της νύχτας», δίπλα στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.

Ο καλλιτέχνης σταμάτησε τις εμφανίσεις όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και από τότε… το κενό που άφησε είναι δυσαναπλήρωτο.

https://www.youtube.com/watch?v=33v7TENX_1M?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1 https://www.youtube.com/watch?v=sVqSbT004OA?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News