Ελλάδα

Αυτοί είναι οι 15 υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοινώνει τις υποψηφιότητες

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις Ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαΐου και η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει τους 15 υποψήφιους του κόμματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «έχουν όλοι τους ξεχωριστή προσωπική διαδρομή, καθώς έχουν δώσει ήδη δείγματα γραφής στον επαγγελματικό τους βίο και στην κοινωνία των πολιτών. Επέλεξαν να συνταχθούν με τη ΝΔ με κοινό τους στόχο να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.».

Οι περισσότεροι εξ αυτών διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ανακοινώνονται πριν από την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας που θα ακολουθήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να έχουν το χρόνο να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας.

Με την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που αποτελεί σταθερό στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι 15 υποψήφιοι είναι οι εξής:

Λευτέρης Βαρουξής 

Καλυψώ Γούλα

Κώστας Δέρβος

Νικόλαος Δούκας

Παύλος Ελευθεριάδης

Θοδωρής Καλαμπόκης

Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής

Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Ελισάβετ Κυρίτση

Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς

Μιχαήλ Ε. Μασουράκης

Δημήτρης Μελάς

Γιάννης Πάιδας

Ελένη Παναγιωταρέα

Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη

Δείτε ΕΔΩ τα βιογραφικά των υποψηφίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια