Μυστήριο με την εξαφάνιση 27χρονου άνδρα στη Σαντορίνη

Ελλάδα
Μυστήριο με την εξαφάνιση 27χρονου άνδρα στη Σαντορίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίλερ στην Σαντορίνη με την εξαφάνιση νεαρού άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής από περιοχή της Οίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών στη Σαντορίνη, μετά την εξαφάνιση του 27χρονου Yordan Diven από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος, το οποίο είχε δανειστεί από τον αδελφό του, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ, εντοπίστηκε σε βραχώδη γκρεμό στην περιοχή του Ημεροβιγλίου.

Ο 27χρονος είχε ζητήσει να δανειστεί το αυτοκίνητο από τον αδελφό του, αλλά και από τη μητέρα του - μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν – ζήτησε χρήματα, τα οποία του πήγε σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου και έδωσαν ραντεβού, το απόγευμα της Παρασκευής.

Από τότε και τα ίχνη του εξαφανίστηκαν, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκε στον γκρεμό στο Ημεροβίγλι.

Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα, τζιν παντελόνι, αθλητικά μαύρα παπούτσια και οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Volgswagen Passat.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το βράδυ της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή της Καλντέρας, στην περιοχή του Ημεροβιλίου, μετά την πτώση του ΙΧ αυτοκινήτου στα βράχια, καθώς πιστεύεται ότι ο νεαρός άνδρας ήταν μέσα στο όχημα όταν έπεσε στον γκρεμό.  

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν επιβάτες.

Στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ιδιωτικό σκάφος, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ιδιώτης δύτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News