Μαθήματα στο σπίτι για το 12χρονο - Έκαναν κατάληψη για να φύγει από το σχολείο

Ελλάδα
Μαθήματα στο σπίτι για το 12χρονο - Έκαναν κατάληψη για να φύγει από το σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συμμαθητές του έκαναν κατάληψη για να τον διώξουν από το Γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη

Στο σπίτι θα παρακολουθεί πλέον μαθήματα ο 12χρονος μαθητής Γυμνασίου της Καλαμαριάς, που οι συμμαθητές του έκαναν κατάληψη για να φύγει από το σχολείο.

Συγκεκριμένα, ο 12χρονος θα παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο, τις δύο πρώτες ώρες, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος ειδικής αγωγής, με τη στήριξη και του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης.

Έπειτα, για άλλες δύο ώρες, θα συνεχίζει τα μαθήματα στο σπίτι του με καθηγητές φιλολογίας, μαθηματικών και φυσικής που θα ορίσει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ή θα παρακολουθεί μαθήματα κατ’ ιδίαν.

Αυτή είναι η λύση στην οποία κατέληξαν το υπουργείο και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με όσα είπε στο ethnos.gr ο Παναγιώτης Ανανιάδης, περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, στο σχολείο έχουν πλέον πέσει οι τόνοι και έχουν σταματήσει οι αντιδράσεις σε βάρος του 12χρονου μαθητή.

«Πλέον τα άλλα παιδιά δεν αντιδρούν και δε ζητούν να φύγει ο μαθητής από το σχολείο. Έχουν καταλάβει ότι η συμπεριφορά του οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει», ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News