Καταγγελία σοκ: 12χρονος κακοποιήθηκε από συνομήλικούς του σε σχολείο του Ζωγράφου

Ελλάδα
Καταγγελία σοκ: 12χρονος κακοποιήθηκε από συνομήλικούς του σε σχολείο του Ζωγράφου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν οι περιγραφές των γονιών

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί αν μη τι άλλο η είδηση για σεξουαλική κακοποίηση ενός 12χρονου μαθητή μέσα στο σχολείου του από μεγαλύτερα παιδιά.

Την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιού τους, από δυο μεγαλύτερα παιδιά μέσα σε γυμνάσιο στου Ζωγράφου, καταγγέλλουν οι γονείς του και κατηγορούν τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος.

Η εξομολόγηση της μητέρας στον ΑΝΤ1 σοκάρει. Όχι μόνο κακοποίησαν το 12χρονο αγόρι της δύο συνομήλικα παιδιά, ο ένας συμμαθητής του μέσα στο ίδιο τους το σχολείο στου Ζωγράφου, αλλά βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και έδειχναν το βίντεο στους άλλους μαθητές.

Το παιδί έτρεμε, φοβόταν, έκανε εμετούς και οι γονείς του έφτασαν να μάθουν ότι κάτι συνέβαινε από τις φήμες που έφτασαν στα αυτιά του μεγαλύτερου γιου που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου. Τότε το παιδί, τους αποκάλυψε όχι μόνο τι του είχε συμβεί άλλα ότι είχε μιλήσει γι’ αυτό στο Διευθυντή του Γυμνασίου και σε έναν ακόμη καθηγητή.

 Αμέσως απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο. Κατήγγειλαν την κακοποίηση στη ΓΑΔΑ και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

 Ακούστε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των γονιών στον ΑΝΤ1:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News