Καμμένος σε Τσίπρα: «Σήμερα ίσως σας δώσω και την παραίτησή μου»

Ελλάδα
Καμμένος σε Τσίπρα: «Σήμερα ίσως σας δώσω και την παραίτησή μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρά κατά Τσίπρα και Βούτση Καμμένου στην τελευταία του ομιλία από το βήμα της Βουλής

Στην τελευταία του ομιλία του από το βήμα της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εξαπέλυσε πυρά κατά του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του πρωθυπουργού ισχυριζόμενος ότι έχουν μεθοδεύσει την διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του.

«Αυτό που δεν κατάφερε η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρα, το κατάφερε αυτή» είπε χαρακτηριστικά δίνοντας «συγχαρητήρια» στον Αλέξη Τσίπρα για το «έγκλημα» που όπως είπε διέπραξε. Ο ίδιος, με ειρωνικό ύφος υπενθύμισε πως επι 3,5 χρόνια οι ΑΝΕΛ έβαλαν «πλάτη» στο κυβερνητικό έργο. Στην επίθεση του προς την κυβέρνηση χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «ψυχρό εκτελεστή» που δεν σέβεται ούτε αρχές, ούτε ιδέες κι ούτε ανθρώπινες σχέσεις. Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί ως βουλευτής λέγοντας πως «Σήμερα ίσως σας δώσω και την παραίτησή μου από βουλευτής».

«Ούτε εκβίασα, ούτε εκβιάστηκα, ότι είχα να πω πάντοτε το έλεγα απο το βήμα της Βουλής» συμπλήρωσε επαναλαμβάνοντας ότι η διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδα γίνεται με «πραξικοπηματικό» τρόπο.

Προανήγγειλε την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου και εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Τέρενς Κουικ λέγοντας πως «εξαγοράζεται για μια υπουργική καρέκλα». Μάλιστα, κάλεσε τους δύο ανεξάρτητους βουλευτές που αποχώρησαν απο τους ΑΝΕΛ, τον Δ. Καμμένο και τον Γ. Λαζαρίδη να απαντήσουν αν ποτέ τους κάλεσε στο τηλέφωνο και τους ζήτησε να επιστρέψουν στο κόμμα για να σωθεί η κοινοβουλευτική ομάδα. «Θα κυβερνήσετε με 151 εκ των οποίων οι 3 είναι των ΑΝΕΛ» συμπλήρωσε επαναλαμβάνοντας τα περί αποστασίας των τριών βουλευτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News