Τζόκερ: Ψυχρολουσία με το 5άρι των... 942 ευρώ!

Ελλάδα
Τζόκερ: Ψυχρολουσία με το 5άρι των... 942 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί αναδείχθηκαν τόσοι τυχεροί που έλαβαν... ψίχουλα

Μετά την πρώτη χαρά, τα χαμόγελα «πάγωσαν για όσους έπιασαν τους «χρυσούς» αριθμούς.  Πέρα από τους τυχερούς του Τζόκερ που έλαβαν μεγάλα ποσά, υπήρξαν κι εκείνοι που «έπιασαν» το 5άρι και περίμεναν με αγωνία να ακούσουν το χρηματικό ποσό με το οποίο θα κάνουν όνειρά τους πραγματικότητα. Γρήγορα όμως απογοητεύτηκαν αφού δεν ήταν το ποσό που φαντάζονταν.

5άρι των 900 ευρώ!

Η ψυχρολουσία ήρθε όταν οι 119 τυχεροί ενημερώθηκαν ότι κερδίζουν μόλις942,82€ έκαστος. Την εξήγηση στο παράδοξο φαινόμενο έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ηράκλειο Lottery Α.Ε κ.Βρέντζος που μίλησε στο neakriti.gr, επισημαίνοντας : «πραγματικά δεν συμβαίνει τόσο συχνά να έχουν αναδειχθεί τόσο 5άρια. Στο παρελθόν για παράδειγμα θυμάμαι εικοσιτέσσερα 5άρια, αλλά τόσα πολλά δεν θυμάμαι να υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν. Σε αυτή την κλήρωση ενδεχομένως οι τυχεροί να είχαν παίξει ‘’σύστημα’’, όπου το ένα δελτίο μπορεί να κοστίζει και 760 ευρώ και στη συνέχεια κερδίζει αρκετά 5άρια. Έτσι εξηγείται και ο μεγάλος αριθμός των νικητών».

Οι Έλληνες φαίνεται ότι κυνηγούν συχνά την τύχη τους και ρισκάρουν μεγάλα ποσά αφού σύμφωνα με τον κ.Βρέντζο στο παρελθόν έχει δει παίκτη να «παίζει» 3.500 ευρώ σε πρακτορείο και κατάφερε μόνο να πάρει «πίσω» τα λεφτά του μέσω του τυχερού παιχνιδιού αφού δεν στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός.

Έλαβαν περισσότερα χρήματα στην κατηγορία 4+1

Ενδεικτικό είναι μάλιστα ότι 2.500 ευρώ πήραν οι τυχεροί στην κατηγορία 4+1.Έτσι περισσότερα χρήματα πήραν οι 222 τυχεροί που κέρδισαν στην κατηγορία αυτή, απ’ότι τα 5άρια που έλαβαν μόλις 940 ευρώ. Σύμφωνα με τον κ.Βρέντζο αυτό εξηγείται καθώς τα ποσά που μοιράζονται στην κατηγορία αυτή είναι προκαθορισμένα και έτσι 2.500 ευρώ λαμβάνουν οι τυχεροί ,ανεξάρτητα από τον αριθμό των νικητών.

8 τυχεροί του Τζόκερ

Σε ότι αφορά στο Τζόκερ, 8 τυχεροί ξύπνησαν σήμερα κατά μισό εκατομμύριο ευρώ πλουσιότεροι μετά την χθεσινή κλήρωση. Συγκεκριμένα οκτώ επιτυχίες βρέθηκαν στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 1990ηςκλήρωσης του Τζόκερ που κερδίζουν το ποσό των 538.011€ έκαστη.

Τα τυχερά δελτία παίχτηκαν μεταξύ άλλων σε: Ρόδο, Φθιώτιδα, Κηφισιά, Πειραιά, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ελληνικό. Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 10/02/2019 είναι €600.000 τουλάχιστον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News