Ελλάδα

Από τις φυλακές ο «Δράκος» του Αμαρουσίου: «Το έκανα γιατί άκουγα φωνές»

Αναβολή πήρε η δίκη του 30χρονου φερόμενου ως «Δράκου» του Αμαρουσίου, που ισχυρίζεται ότι θόλωσε το μυαλό του μετά τον χωρισμό του με την πρώην Ρουμάνα σύντροφό του, η οποία ήταν ιερόδουλη

Για τις 22 Μαρτίου πήρε αναβολή η δίκη του φερόμενου ως «Δράκου» του Αμαρουσίου, που επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο την Πέμπτη.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει έξι γυναίκες υποστηρίζει ότι δεν τις βίασε ποτέ και πως άκουγε φωνές μέσα στο κεφάλι του που του έλεγαν να κάνει ό,τι έκανε.

 

Δηλώνει μετανιωμένος

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο φερόμενος ως «Δράκος» υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις επιθέσεις σε βάρος των θυμάτων του και υποστήριξε ότι όλα έγιναν, γιατί θόλωσε το μυαλό του μετά τον χωρισμό του από την πρώην Ρουμάνα φίλη του, η οποία ήταν ιερόδουλη.

Όπως είπε είχαν χωρίσει δύο φορές και ο οριστικός χωρισμός του στοίχισε πολύ.

«Πήγαινα στη δουλειά το βράδυ και για να ξεχαστώ πολλές φορές καθόμουν και παραπάνω. Όταν επέστρεφα στο σπίτι μου ήθελα να χαλαρώσω, αλλά τότε άκουγα μέσα στο μυαλό μου φωνές που μου έλεγαν “μείωσέ την, όπως σε μείωσε κι αυτή”. Νόμιζα ότι όλα αυτά ήταν ιδέα μου και για να σταματήσουν οι φωνές έπινα. Όμως, τότε οι φωνές γίνονταν πιο δυνατές και τότε έβγαινα στον δρόμο και όποια κοπέλα είχε τον ίδιο σωματότυπο με την πρώην μου, τις θώπευα, δεν τις βίαζα», είπε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν επιχείρησε να κατεβάσει το παντελόνι σε κάποια κοπέλα και ότι κάποια από τα θύματα υπερέβαλαν στις περιγραφές τους.

 

Μητέρα κατηγορούμενου: «Καθόταν μόνος του και ξαφνικά παραμιλούσε»

Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν μετά τον χωρισμό του περιέγραψε και στην εκπομπή και η μητέρα του φερόμενου ως «Δράκου».

Όπως είπε η πρώην σύντροφος του γιου της τον εκμεταλλευόταν και του είχε αποσπάσει περίπου 30.000 ευρώ. Όταν τον χώρισε ο γιος της έπεσε σε κατάθλιψη. Η ίδια τον περιγράφει εντελώς ασταθή ψυχικά, να «χάνεται» ξαφνικά, να μην έχει επαφή με το περιβάλλον και να μιλά μόνος του φωνάζοντας «θα σε ταπεινώσω, όπως με ταπείνωσες. Μου τα πήρες όλα».

Όσον αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας της Αγραφιώτη, η μητέρα του είπε πως οι αστυνομικοί τον πίεσαν να ομολογήσει και εκείνος δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και υπέγραψε ότι είχε δολοφονήσει και την άτυχη γυναίκα.

Τελικά, όπως η ίδια ισχυρίζεται, αποκαλύφθηκε στην αναπαράσταση στο γκαράζ ότι ο νεαρός δεν είχε καμία σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα, αφού δεν γνώριζε καθόλου τον χώρο. 

Σχόλια