default-image

Απαγορευτικό απόπλου στα πλοία – Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται

Ελλάδα
Απαγορευτικό απόπλου στα πλοία – Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβλήματα με τα δρομολόγια των πλοίων λόγω των ανέμων

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στα πελάγη αυτές τις ώρες έχουν προκαλέσει προβλήματα στις  ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Αναλυτικότερα άνεμοι εντάσεως 9-10 μποφόρ έχουν θέσει σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά  και ως  εκ τούτου απαγορευτικό ισχύει και για  το λιμάνι του Ηρακλείου.

Νεότερη ενημέρωση αναμένεται και τις επόμενες ώρες ενώ από το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου γίνεται σαφές ότι οι επιβάτες  που θελήσουν το βράδυ να ταξιδέψουν για να μην ταλαιπωρηθούν, καλό θα είναι να ενημερωθούν για το αν τελικά θα διεξαχθεί ή όχι το δρομολόγιο για τον προορισμό τους.

Επίσης όπως έχει γίνει ήδη γνωστό για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά. Από τη Ραφήνα τα πλοία φθάνουν μόνο μέχρι το Μαρμάρι, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από το Λαύριο. Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Καβάλα-Πρίνου Θάσου.

Σήμερα δεν εκτελέστηκαν τα πρωινά δρομολόγια στη γραμμή Κυλλήνη-Κεφαλονιά. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων που μπορεί να υπάρξουν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News