Ελλάδα

Παραλήρημα από Πολάκη: «Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ»

Ειδικά για τα δύο παιδάκια, ο Παύλος Πολάκης είπε: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; ; Τι είσαι για να σου απαντήσω; Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω…»!

Σφοδρή ήταν η κριτική που δέχτηκαν οι δημοσιογράφοι από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη όταν κλήθηκε να απαντήσει για το θέμα του διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία.

Ο κ. Πολάκης ανέβασε τους τόνους αρκετά και μάλιστα δεν παρέλειψε να «δώσει» οδηγίες στους δημοσιογράφους για το πως θα κάνουν την δουλειά τους χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις

Κατά την επίθεση του στους δημοσιογράφους ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να εξυπηρετούνται δικοί τους σκοποί και συμφέροντα, ότι έχουν «πρόβλημα αντιληπτικής ικανότητας» και για το λόγο αυτό δεν κατάφεραν να κατανοήσουν την ανακοίνωσή του σχετικά με τον πρώην πλέον διοικητή του νοσοκομείου.

Ο κ. Πολάκης φώναζε: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!». Με αυτή την απάντηση ξέφευγε και δεν απαντούσε ούτε για τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας με τα 4 πλαστά πτυχία ούτε για τα δύο αγγελούδια -τον 9χρονο και τη 13χρονη- που πέθαναν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ειδικά για τα δύο παιδάκια, ο τρόπος που επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να αντιμετωπίσει το θέμα και τη δημοσιογράφο που του έθετε ερωτήματα προκαλεί αν μη τι άλλο θλίψη: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;»

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους συνδικαλιστές αλλά και στους εργαζόμενους που αντιδρούν χαρακτηρίζοντάς τους «τσόλια», ενώ κληθείς να δώσει κάποιες διευκρινήσεις για τους δύο θανάτους σε νοσοκομείο τόνισε: «δεν απαντώ, γιατί να απαντήσω, δεν θα απολογηθώ σε εσάς. Ποια είστε εσείς που θα σας απαντήσω».

Για το τέλος κράτησε το καλύτερο: «Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω…»!

 Δείτε το σχετικό video

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια