Ελένη Τοπαλούδη: Αρνείται την εμπλοκή του στο βιασμό ο 19χρονος

Ελλάδα
Ελένη Τοπαλούδη: Αρνείται την εμπλοκή του στο βιασμό ο 19χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κινητό του τηλέφωνο αναμένεται να «δώσει» τις απαντήσεις

Αρνείται κάθε ανάμιξη στον βιασμό της 19χρονης ΑμΕΑ ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Πάντως, ο 19χρονος δέχτηκε να δώσει τους κωδικούς του κινητού του, γεγονός από το οποίο αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο νεαρός απολογήθηκε χτες και ξαναγύρισε στις φυλακές Γρεβενών, όπου και κρατείτο.

Κατά την απολογία του, δεν κατάφερε να πείσει εισαγγελέα και ανακρίτρια οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο 19χρονος επεσήμανε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν μετά το περιστατικό της δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως, πράγματι πήγε πίσω από τον Ευαγγελισμό και συνομίλησε με την παρέα, την οποία είχε γνωρίσει από τον 21χρονο Ροδίτη. Μάλιστα, διευκρίνισε πως εκείνον αναζητούσε (τον 21χρονο Ροδίτη) προκειμένου να μιλήσει μαζί του και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία για την υπόθεση της φοιτήτριας.

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως δεν τον βρήκε και πως εκεί στην παρέα ήταν ο 23χρονος Ρομά με την 19χρονη κοπέλα, οι οποίοι φλέρταραν μεταξύ τους. Καθώς δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση αποφάσισε να φύγει και τότε ο 23χρονος Ρομά με την κοπέλα τον ρώτησαν αν τον πειράζει να τους πάρει μαζί του για βόλτα.

Ο 19χρονος είπε πως δεν είχε πρόβλημα, το ζευγάρι επιβιβάστηκε και κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και καθώς συνέχιζαν να φλερτάρουν τους άφησε στο Ενυδρείο, ενώ ο 23χρονος του ζήτησε να περάσει να τους πάρει σε είκοσι λεπτά.

Ο 19χρονος ανέφερε πως μετά από περίπου μισή ώρα πήγε και πάλι στο Ενυδρείο, όπου εκεί βρήκε μόνο τον 23χρονο. Ο τελευταίος του είπε πως η κοπέλα είχε πάει με τα πόδια σπίτι της. Τον 23χρονο τον μετέφερε πίσω στον Ευαγγελισμό, τον άφησε και έφυγε.

Προσωρινά κρατούμενος για το βιασμό και ο 23χρονος Ρομά

Από την άλλη, ο 23χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος φέρεται να αποδέχτηκε ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την κοπέλα και να περιέγραψε στην ανακρίτρια τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018 στην περιοχή του Ενυδρείου μεταξύ του ιδίου, του 20χρονου αλλοδαπού και της κοπέλας, τονίζοντας ωστόσο πως για όλα υπήρχε η συναίνεση της. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είπε στην ανακρίτρια πως μετά την ολοκλήρωση των όσων έκαναν οι τρεις τους, η κοπέλα τους χαιρέτισε και έφυγε με τα πόδια για το σπίτι της.

Ο 23χρονος αρνήθηκε τα όσα φέρεται να είπε και να υπέγραψε εξεταζόμενος προανακριτικά από τους αστυνομικούς, καθώς όπως είπε τον χτύπησαν και δέχτηκε πιέσεις για να το κάνει αυτό. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει ούτε γραφή ούτε ανάγνωση και ζήτησε να εξεταστεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες;

Αυτόπτες μάρτυρες όμως καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος. «Η 19χρονη ήρθε στο παγκάκι μαζί μας. Τότε ήρθε ο 19χρονος και της είπε να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Εγώ της είπα να μην πάει γιατί ήξερα ότι θα της έκανε κακό. Όταν έφυγαν είπε και ο 23χρονος ότι »έρχομαι κι εγώ»».

Δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε τα όσα ισχυρίστηκε ο πρώτος. «Η 19χρονη έφυγε με τον 19χρονο και πήγε μαζί τους και ο 23χρονος. Είχα ακούσει ότι βίαζε κοπέλες. Όλοι το ήξεραν αυτό», τόνισε.

Σπαρακτική έκκληση από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Στο μεταξύ, έκκληση στους γονείς και τα κορίτσια τους, που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο, να βγουν και να μιλήσουν, απηύθυνε, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, σύμφωνα με το cnn.gr.

«Πριν συμβεί ό,τι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια» αποκάλυψε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει» τόνισε, ο πατέρας της φοιτήτριας που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των δύο νεαρών, στη Ρόδο.

«Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας,» είπε χαρακτηριστικά.

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν» ζήτησε ο πατέρας της Ελένης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News