Πωλείται η έπαυλη του Ωνάση στο Λαγονήσι

Ελλάδα
Πωλείται η έπαυλη του Ωνάση στο Λαγονήσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 15 εκατομμύρια ευρώ πωλείται η βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση

Για 15 εκατομμύρια ευρώ πωλείται η έπαυλη του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λαγονήσι.

Πρόκειται για τη μυθική βίλα της Καλλιρόης Πατρονικόλα, αδερφής του Αριστοτέλη Ωνάση, την οποία κοσμεί, στην κρεβατοκάμαρα, το ασπρόμαυρο πορτρέτο της Τζάκι Κένεντι.

Η βίλα έχει ανακαινιστεί ριζικά και ενοικιάζεται τους τελευταίους 10 μήνες με υψηλό τίμημα. Τη διαχείριση έχει αναλάβει πλέον ένας Έλληνας επιχειρηματίας που ζει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate, ο οποίος αναζητεί αγοραστή.

Η τιμή για την πώληση του ακινήτου έχει οριστεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ και ήδη έχει αρχίσει να εκδηλώνεται ενδιαφέρον στους κόλπους της ελληνικής ελίτ στο εξωτερικό.

Στην παρουσίαση του ακινήτου προς τους υποψήφιους αγοραστές τονίζεται η ιστορία του και η σχέση του με την οικογένεια του Έλληνα μεγιστάνα που κατέκτησε τις θάλασσες του κόσμου: «Άμεσα συνδεδεμένη με την οικογένεια Ωνάση που ήταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, χτισμένη σε μια όμορφη παραλία σε μια από τις κορυφαίες τοποθεσίες της Αττικής και μόνο σε απόσταση μισής ώρας από το κέντρο της Αθήνας, αυτή η εξαιρετική βίλα προσφέρει 823 τετραγωνικά μέτρα κομψών εσωτερικών χώρων», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Επίσης τονίζεται ότι η πολυτελής έπαυλη έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο 5.000 τ.μ. με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ενώ μια τεχνητή λίμνη συμπληρώνει το μεγαλοπρεπές σκηνικό.

Στο εσωτερικό δεσπόζει το τεράστιο καθιστικό με τα ψηλά ταβάνια ανάμεσα σε δύο πτέρυγες που δίνουν στο σπίτι τη μορφή του ελληνικού γράμματος «Π».

Πηγή: eleutherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News