Ελένη Τοπαλούδη: Ο 19χρονος παρενοχλούσε γυμνός κορίτσια - Τι συνέβη πριν τη δολοφονία

Ελλάδα
Ελένη Τοπαλούδη: Ο 19χρονος παρενοχλούσε γυμνός κορίτσια - Τι συνέβη πριν τη δολοφονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα συνέβησαν λίγο πριν τη δολοφονία της φοιτήτριας - Το παρελθόν των δύο κατηγορουμένων

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που «έρχονται» στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη.

Το παρελθόν του 19χρονου

Στο προσκήνιο, τις τελευταίες ημέρες, είναι οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας, αλλά και κατηγορούμενου για το βιασμό ενός νεαρού κοριτσιού με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, μάρτυρας αναφέρει πως είδε το 19χρονο να παρενοχλεί και άλλα κορίτσια και μάλιστα, γυμνός. Όπως είπε ο μάρτυρας: «Ο 19χρονος βγήκε στο δρόμο γυμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια φωνάζοντας τους "ελάτε να..."».

Ενώ, πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη δύο κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει θύματα βιασμών από τον Αλβανό.

Πάντως, ο ίδιος υποστηρίζει πως ήταν παρών στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, την οποία, όπως λέει, δεν διέπραξε εκείνος. Ενώ, για το βιασμό της 19χρονης φέρεται να υποστηρίζει πως η εμπλοκή του ονόματός του, οφείλεται στη φαντασία του 23χρονου Ρομά.

Έπιναν και διασκέδαζαν λίγο πριν το έγκλημα

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με το protothema.gr, οι δύο κατηγορούμενοι διασκέδαζαν στην κουζίνα της οικίας του 21χρονου, λίγο πριν το έγκλημα και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

Ενώ, ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει και βρέθηκε σε απόμερο σημείο στην παραλία Γκίνας, μαζί με δύο προφυλακτικά.

Από την έρευνα των αρχών στο μοιραίο σπίτι, βρέθηκαν αποτυπώματα των δραστών σε ένα μπουκάλι με βότκα, σε βάζα και τζάμια, σε κούπες και σε ένα κουτί πορτοκαλάδας. Βρέθηκε εξάλλου και δακτυλικό αποτύπωμα της άτυχης φοιτήτριας σε μια συσκευασία σοκολάτας.

Αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις από τα αντικείμενα – στοιχεία που βρέθηκαν σε απόσταση 150 μέτρων από τον γκρεμό όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της δεν φέρεται να υφίστανται ακόμη.

Παράλληλα, έχουν βρεθεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.

Ο 21χρονος και το τροχαίο

Από ότι φαίνεται, βέβαια, και οι δύο κατηγορούμενοι είχαν άκρως παραβατική συμπεριφορά και στο παρελθόν.

Ειδικότερα, ενώπιον της ανακρίτριας παγκόσμιος πρωταθλητής Ζίου Ζίτσου για τον τραυματισμό του από τον 21χρονο Ροδίτη, κατηγορούμενο για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει τον 21χρονο και πως το περιστατικό αφορά σε τροχαίο ατύχημα για το οποίο αποκλειστικά υπαίτιος ήταν ο 21χρονος. Ειδικότερα, την 8η Ιουνίου 2018 κινούμενος στους Πεύκους ο 29χρονος αθλητής με το μοτοποδήλατό του συγκρούστηκε μετωπικά με τον 21χρονο Ροδίτη ο οποίος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας «σούζα». Από το ατύχημα αυτό ο 29χρονος αθλητής υπέστη βαρύ τραυματισμό που τον άφησε εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και έχει κινηθεί δικαστικά κατά του 21χρονου.

Όταν η Ελένη είχε πάει στην Αστυνομία

Ενώπιον της ανακρίτριας έχουν καταθέσει ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο φρουρός στους οποίους είχε απευθυνθεί η Ελένη Τοπαλούδη πριν από ένα χρόνο. Και οι δύο αστυνομικοί διευκρίνισαν πως η 21χρονη φοιτήτρια δεν είχε καταγγείλει βιασμό αλλά επεδίωξε ενημέρωση για τυχόν μέτρα που μπορεί να λάβει σε περίπτωση που ένα βίντεο που είχε τραβήξει ο ένας εξ’ αυτών εμφανιζόταν στο διαδίκτυο.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας έδωσε τα στοιχεία του στη φοιτήτρια, την ενημέρωσε για όποιες δυνατότητες είχε προκειμένου να κινηθεί νομικά και της είπε πως οτιδήποτε θελήσει να προσέλθει ξανά στην ασφάλεια.

Περιμένουν το απόρρητο να «ρίξει» φως

Πάντως, οι Αρχές προσπαθούν να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, χωρίς όμως αυτό να έχει καταστεί δυνατό.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».

Στο μεταξύ, αναζητούνται απαντήσεις και μέσω του Facebook, καθώς η Ανακρίτρια έχει εκδώσει ήδη διάταξη για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα μηνύματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς των κατηγορούμενων και του θύματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News