Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο Γκλέτσος από δήμαρχος μετά της κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Τι αναφέρει στο κείμενο παραίτησής του ο δήμαρχος Στυλίδας

Ο Απόστολος Γκλέτσος γνωστοποίησε την παραίτησή του από Δήμαρχος Στυλίδας αμέσως μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μάλιστα, μέσα στο κείμενο που «βλέπει» το φως της δημοσιότητας, ο κ. Γκλέτσος που παραιτείται από τα καθήκοντά του δημάρχου, αναφέρεται εκτενώς στο Μακεδονικό Ζήτημα και τα Σκόπια.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της παραίτησης του Απόστολου Γκλέτσου:

«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, πέρασαν στιγμές που οι ελληνικές κυβερνήσεις πιέστηκαν απάνθρωπα κάποιες φορές και αντίθετα προς τα ελληνικά συμφέροντα. Μια τέτοια στιγμή ζούμε και σήμερα, όπου ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια. Κάτι τέτοιο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα ξεκινήσουν μύρια κακά για την χώρα μας. Εύχομαι να διαψευσθώ. Όμως αντιπολιτευόμενος αυτά τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, παραιτούμαι από τα καθήκοντα του Δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ίσως μιας κάποιας εμψύχωσης των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας που μπορεί να μην ξέρουν πως παίζονται αυτά τα σκληρά πολιτικά παιχνίδια.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας

Απόστολος Γκλέτσος

*Υ.Γ.: Συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια