Ψαριανός σε Θεοδωράκη: «Ντροπή σου» - Παραλίγο καβγάς έξω από τη Βουλή

Ελλάδα
Ψαριανός σε Θεοδωράκη: «Ντροπή σου» - Παραλίγο καβγάς έξω από τη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπρωξίματα μεταξύ των δύο πολιτικών - Παραλίγο να… πιαστούν στα χέρια

Ένα έντονο λεκτικό επεισόδιο που κατέληξε σε… σπρώξιμο σημειώθηκε στο Περιστύλιο της Βουλής των Ελλήνων, μεταξύ του Αρχηγού του «Ποταμιού», Σταύρου Θεοδωράκη και του πρώην βουλευτή του ίδιου κόμματος, Γρηγόρη Ψαριανού.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός φέρεται να πλησίασε τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Περιστύλιο, ο οποίος λίγο νωρίτερα από το βήμα της βουλής είχε προαναγγείλει αποκαλύψεις την ερχόμενη εβδομάδα για το ποιος «σκότωσε την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, φώναξε «ντροπή σου» προς τον Θεοδωράκη, ο οποίος του απάντησε «το δρόμο σου, τον δρόμο μου». Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Ψαριανός έσπρωξε τον Θεοδωράκη.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το επεισόδιο ως εξής:

Ο Ψαριανός πλησίασε τον Θεοδωράκη, μετά την ομιλία του. Τον εντόπισε στο διάδρομο της Βουλής κοντά στα γραφεία του Ποταμιού.

Τότε του είπε: «Ντροπή, θέλω να μιλήσουμε τώρα. Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα».

Ο Θεοδωράκης απάντησε: «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα τώρα».

Η απάντηση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν σε έντονο ύφος και ο ίδιος ήταν αρκετά εκνευρισμένος. Τότε, σύμφωνα με τους παρόντες ορισμένοι μπήκαν ανάμεσά τους για να μην οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα μεταξύ τους.

Παρόντες ήταν και ο Γιώργος Μαυρωτάς και στελέχη του Ποταμιού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πηγαίνοντας προς το γραφείο του, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε “αληταριό”.

Σημειώνεται ότι οι δύο πρωταγωνιστές δεν παραδέχθηκαν ότι υπήρξε σπρώξιμο, όπως αναφέρουν οι μάρτυρες του έντονου επεισοδίου.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News