Δολοφονία Τοπαλούδη: Η άτυχη φοιτήτρια ζήτησε βοήθεια από τον πατέρα του 21χρονου

Ελλάδα
Δολοφονία Τοπαλούδη: Η άτυχη φοιτήτρια ζήτησε βοήθεια από τον πατέρα του 21χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, η οποία στην κατοχή της είχε 4 κινητά, εκ των οποίων έχουν βρεθεί τα τρία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής του Star «Αλήθειες με την Ζήνα», ένα η Ελένη Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πατέρα του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τηλεφωνική κλήση που έγινε τον Ιανουάριο του 2018.

Τον πατέρα του 21χρονου από τη Ρόδο κάλεσε η φοιτήτρια, λίγες μέρες προτού απενεργοποιήσει τον συγκεκριμένο αριθμό. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η Ελένη είχε στην κατοχή της τέσσερα κινητά εκ των οποίων έχουν βρεθεί τα τρία.

Ωστόσο, ο πατέρας του 21χρονου - κατά την προανάκρισή του - δεν ανέφερε ότι είχε επικοινωνήσει με τη φοιτήτρια, ενώ υπάρχουν ενδείξεις πως η Ελένη του τηλεφώνησε, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια και να του μιλήσει για τη συμπεριφορά του γιου του.

Κυνική ομολογία νέου συλληφθέντα προκαλεί σοκ

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί η κινητική ομολογία του 23χρονου συλληφθέντα Ρομά στη Ρόδο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό για την δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο» αναφέρει η δικηγόρος.

Αυτό προκύπτει και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News