Πατέρας 14χρονης στη Λαμία: «Δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή σκωληκοειδίτιδα»

Ελλάδα
Πατέρας 14χρονης στη Λαμία: «Δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή σκωληκοειδίτιδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης μαθήτριας - Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά των γιατρών

Ολόκληρο το πανελλήνιο θρηνεί για το χαμό της 14χρονης μαθήτριας η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από χειρουργική επέμβαση, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Λίγες ώρες μετά το τραγικό αυτό συμβάν, ο πατέρας της νεαρής «σπάει» τη σιωπή του και ζητά να αποδοθούν ευθύνες για ό,τι συνέβη στην κόρη του που είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να μη βρίσκεται πια κοντά στην οικογένειά της.

Με το lamiareport.gr μίλησε ο χαροκαμένος ο οποίος ζητά απαντήσεις:

«Δεν ξέρουμε ακόμα από τι «έφυγε» το παιδί μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εν έτει 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη...», τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι γονείς έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, αλλά και εις βάρος των γιατρών του νοσοκομείου Λαμίας. Εκεί, υποστηρίζει η οικογένεια της 14χρονης, ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Ψυχολόγοι του Κ.Ε.Σ.Υ. σήμερα στο Σχολείο

Σε επικοινωνία του ιστότοπου με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας κ. Σπύρο Πιλιτσίδη, αλλά και με την Γυμνασιάρχη του 6ου Γυμνασίου, κ. Νανά Κουτσονίκα όπου φοιτούσε η 13χρονη, υπήρξε η ενημέρωση πως ήδη έχουν κληθεί ψυχολόγοι του ΚΕΣΥ για να προσφέρουν στήριξη στους συμμαθητές της κοπέλας.

Η κηδεία της 14χρονης δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News